|
![]() |
#1 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Problem sa instalacijom TV tunera
kupio sam winfastov TV2000XP DELUX tuner i nemogu instalirati drivere, javlja mi neki error 623609 - tak neki broj. - to je kad pokrenem instalaciju direktno sa cd-a. onda sam skinuo nove drivere sa neta i probao ih instalirat direktno iz device managera i to mi ne želi?!? jednostavno veli da nema drivera.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Iz iskustva na svom i tuđim računalima: neke stvari ne možeš instalirati/pokrenuti ako su Windowsi (nespretno) obrađeni pooću nLitea tako da im fali neki "dio" koji zahtjeva instalacija... ![]() ps.Čest slučaj je i da optikaner ne može pročitati medij kako treba, ali ovo nije kod tebe zato što ti neće ni sa HDDa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crni pas
|
evo probao sam i na drugoj konfiguraciji ista stvar....a čovjek kod kojeg sam ga kupio veli da njemu radi...doduše nisam provjerovao kod njega, vjeruješ čovjeku ali eto očito nije do moje konfe.....kaj još može biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cuj, ja sa svojim Leadtekom (istina, moj je expert model) nisam imal nikakvih problema, nit sa karticom, nit sa instalacijom drivera...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd probaj stavit u drugi slot...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
crni pas
|
tuner sam u međuvremenu vratio prodavaču. kod njega smo nekak na silu uspjeli instalirati drivere al tuner ipak nije radio....niš kaj se može |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|