![]() |
Problem sa instalacijom TV tunera
kupio sam winfastov TV2000XP DELUX tuner i nemogu instalirati drivere, javlja mi neki error 623609 - tak neki broj. - to je kad pokrenem instalaciju direktno sa cd-a. onda sam skinuo nove drivere sa neta i probao ih instalirat direktno iz device managera i to mi ne želi?!? jednostavno veli da nema drivera....:fuming: mislim kaj? konfa je ova iz siga
|
Iz iskustva na svom i tuđim računalima:
neke stvari ne možeš instalirati/pokrenuti ako su Windowsi (nespretno) obrađeni pooću nLitea tako da im fali neki "dio" koji zahtjeva instalacija...:fuming: ps.Čest slučaj je i da optikaner ne može pročitati medij kako treba, ali ovo nije kod tebe zato što ti neće ni sa HDDa |
evo probao sam i na drugoj konfiguraciji ista stvar....a čovjek kod kojeg sam ga kupio veli da njemu radi...doduše nisam provjerovao kod njega, vjeruješ čovjeku ali eto očito nije do moje konfe.....kaj još može biti?
|
Cuj, ja sa svojim Leadtekom (istina, moj je expert model) nisam imal nikakvih problema, nit sa karticom, nit sa instalacijom drivera...
|
Ajd probaj stavit u drugi slot...
|
ma niš.....pokušao sve slotove, formatirao hard, reinstalirao win i opet sve isto.....ne kužim!
|
Prbaj neke druge drajvere, ako ti se neda, vracaj prodavacu i nek on kod sebe instalira...
|
U prošlom bug-u im neki mislim da je bio lexmark nije dao instalirat drivere dok nisu promijenili regionalne postavke na Hrvatska, probaj to ne pada mi ništa drugo na pamet
|
e da a meni nije htio instalirat drivere od modema sa MISLIM sp1(probaj mijenjat sp-ove)
|
tuner sam u međuvremenu vratio prodavaču. kod njega smo nekak na silu uspjeli instalirati drivere al tuner ipak nije radio....niš kaj se može
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |