|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Problemi sa Chiftec napajanjem..
Aloha... evo imam jedan specifičan problem, pa stoga ako je već netko imao sličnih iskustava molio bih da mi se javi... kupija sam sljedeće komponente: Chiftec kučište sa 360W Chiftec PFC napajanjem Chaintech 7NL1-Apogee matičnom (nForce2) bez RAIDA... zvučnici Cambridge Soundworks SW2400 (2.1 zvučnici)... ... i ja to sve lipo spojim, ali zvučnici ZUJE LI GA ZUJE... i sada.. probam spojiti s drugim napajanjem, a opet zuji, je da je sada dosta manje... matična se nigdje ne dira sa kučištem (koje je ogromno, ali fenomenalno napravljeno).. zvučnike sam probao na liniju spojiti i ok su.. stoga molim vas pomozite ako tko šta zna.. Oluja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da to nema nikakve veze s napajanjem....probaj s drugim zvucinicima ili furaj natrag...pretpostavljam da si sad sve kupio u kompletu? ako nisi da li je sve prije radilo ok? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
|
msvrtan je u pravu, napajanje nema s tim veze, ne vidim od kuda ti ideja da napajanje falša ako te zvućnici muće ![]() Anyway, ako su zvućnici dobri, onda je zvućna problem. Pretpostavljam da koristiš on-board sound, heh sad problem je da Chaintech ne koristi nforce2 sound, već ima C-media chip ![]() BTW. Osobna preporuka je kupi neku zvućnu ala Creative Labs ili Teratec ( bolja solucija ) za cca 200 Kn. Jest da su one sve 5.1 koji ti ne koristiš, ali je cijelokupni sklop daleko kvalitetniji od C-media shita - ako zbog ničega onda zbog činjenice da C-media koristi CPU za dekodiranje zvučnog signala. my 2 cents ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
It's a bit of a long shot, ali provjeri kojim ti putem ide onaj mali kabel koji ide od cdroma do zvucne, prije par godina mi se dogadjalo kad sam potrefio dobitnu kombinaciju polozaja kabela i aktivnosti raznih uredjaja po kucistu da mi pocnu zvucnici bacati cudne zvukove, nakon vadjenja kabela sve je opet bilo ok...
![]() |
#5 |
I feel devilish today ...
|
Inace cisto inormacije radi, ta serija zvucnika je zloglasno osjetljiva na lose zvucne kartice. Probaj sa nekom boljom zvucnom. I jos jedno pitanjce, kad vec imas to napajanje bi li mogao postati podatke (max ampera po voltazama), reci subjektivno misljenje o buci napajanja, da li ima temperaturnu regulaciju ventilatora, i tocno model napajanja. I ako znas gdje bi mogao naci potpune podatke. Thnx, unaprijed.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |