![]() |
Problemi sa Chiftec napajanjem..
Aloha...
evo imam jedan specifičan problem, pa stoga ako je već netko imao sličnih iskustava molio bih da mi se javi... kupija sam sljedeće komponente: Chiftec kučište sa 360W Chiftec PFC napajanjem Chaintech 7NL1-Apogee matičnom (nForce2) bez RAIDA... zvučnici Cambridge Soundworks SW2400 (2.1 zvučnici)... ... i ja to sve lipo spojim, ali zvučnici ZUJE LI GA ZUJE... i sada.. probam spojiti s drugim napajanjem, a opet zuji, je da je sada dosta manje... matična se nigdje ne dira sa kučištem (koje je ogromno, ali fenomenalno napravljeno).. zvučnike sam probao na liniju spojiti i ok su.. stoga molim vas pomozite ako tko šta zna.. Oluja |
mislim da to nema nikakve veze s napajanjem....probaj s drugim zvucinicima ili furaj natrag...pretpostavljam da si sad sve kupio u kompletu? ako nisi da li je sve prije radilo ok?
|
msvrtan je u pravu, napajanje nema s tim veze, ne vidim od kuda ti ideja da napajanje falša ako te zvućnici muće :D
Anyway, ako su zvućnici dobri, onda je zvućna problem. Pretpostavljam da koristiš on-board sound, heh sad problem je da Chaintech ne koristi nforce2 sound, već ima C-media chip :( . Daklem ukoliko si stavio nforce 2 drivere, moraš staviti i drivere za zvućnu. BTW. Osobna preporuka je kupi neku zvućnu ala Creative Labs ili Teratec ( bolja solucija ) za cca 200 Kn. Jest da su one sve 5.1 koji ti ne koristiš, ali je cijelokupni sklop daleko kvalitetniji od C-media shita - ako zbog ničega onda zbog činjenice da C-media koristi CPU za dekodiranje zvučnog signala. my 2 cents ..... |
It's a bit of a long shot, ali provjeri kojim ti putem ide onaj mali kabel koji ide od cdroma do zvucne, prije par godina mi se dogadjalo kad sam potrefio dobitnu kombinaciju polozaja kabela i aktivnosti raznih uredjaja po kucistu da mi pocnu zvucnici bacati cudne zvukove, nakon vadjenja kabela sve je opet bilo ok...
|
Inace cisto inormacije radi, ta serija zvucnika je zloglasno osjetljiva na lose zvucne kartice. Probaj sa nekom boljom zvucnom.
I jos jedno pitanjce, kad vec imas to napajanje bi li mogao postati podatke (max ampera po voltazama), reci subjektivno misljenje o buci napajanja, da li ima temperaturnu regulaciju ventilatora, i tocno model napajanja. I ako znas gdje bi mogao naci potpune podatke. Thnx, unaprijed. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |