|
![]() |
#2 |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako pod pločom misliš na armirani beton, nikakvo čudo da se ne spaja. Meni se515 i 108-ica prolaze na 12 metara kroz dva zida, ali obična od cigle, i signal strength je na very good... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SE515 + Gigaset 108 / Canyon WF511 (orig. antena) se spajaju kroz 3 zida, a ukupna udaljenost je nekih 40 m.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
meni na drugom katu vata signal iz prizemlja (jedan plafon + jos nekoliko zidova) nikad nisan gleda jacinu signala
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Po meni, USB 108 ima puno jaci signal nego Canyonica i ostale jeftine PCI wi-fi kartuse...Al sve bi trebale prolaziti kroz zidove. Ja imam jedno 8 metara, nova kuca i novi zidovi i sve radi na excellent ili very good (govorim za USB 108), a canyoinca mi je imala oko 50-60% jacinu al je radila bez beda...
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni su obje kartice podjednake, možda je WF511 slabija za koju nijansu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
(Naravno kod armiranoga betona je problem, a i evo nešto korisno; mikrovalna pečnica ti radi na istoj frekvenciji kao i wlan tako da ti može stvarat smetnje) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pa to je samo obican AP... |
![]() |
![]() |
|