|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2002
|
Grafička sa 2x TV out
Potrebno mi je slijedece, graficka kartica koja ima dva TV ili cak tri TV izlaza (zuti chinch TV out prikljucak ili S-Video). Da li postoji takvo nesto? Naime trebalo bi mi da se na dva televizora vrte dvije razlicite prezentacije, ko dva virtualna desktopa. U tom slucaju prezentacija bi se pustila i monitor ne bi bio spojen. Malo sam gledao po netu i neznam da li je takvo sto moguce ili dal postoji. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
nikad čuo
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj pogledati novu Matrox-icu(Parhelia) ona ima do 3 izlaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Je vidio sam je vec, svaka ima samo po jedan TV out :-( Dakle 2 mon + 1 TV, ili moja G550 1 mon + 1 Tv out :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Postoji adapter sa VGA na TV ali je to cijeli elektronički sklop i košta dosta puno. Koliko se mogu sjetiti oko 1300 kn. Treba li ti kupi. Dakle to + TV-out i na 2 televizora
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko ja znam-jedino ako imaš telku koja već ima VGA priključak,znam da sam ih znao vidjeti po gradu... Solucija je jeftina za popizdit... ![]() A znam da je bilo nešto govora i o radu sa dvije kartice,VGA i PCI ali se ne sjećam baš najbolje kak je to išlo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Gdje ima taj adapter za kupit, cijena nije pitanje, racunalo ide za Hotel od 150 soba sa dvije INFO stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovo su deca ...
... ali gospon Karcinom kak si ovo pozabil Matrox 450 mms Key features: Multiple MGA-G450 graphics chip 16 MB DDR memory per output 360 MHz integrated RAMDAC per G450 chip Ultra-compact board design Multiple cards supported in same system Maximum analog resolution per output: 2048 x 1536 24bpp@85 Hz Maximum digital resolution per channel 1600 x 1200** High-quality connectors and cables Multi TV Out capability Unified Microsoft certified drivers FCC, CE, CSA, VCCI certifications 3-year warranty detalje vidjeti na http://www.matrox.com/mga/products/g450_mms/home.cfm pa ni Matrox bezveze bio i ostao kralj profića DTPa i ostalih ozbiljnijih poslića |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I onda me nešto pitaš. Kupi toga 2 komada. Jedan za dove-a i jedan za one tipove iz PM-a. Samo što nisam siguran da to ima kod nas za kupiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|