![]() |
Grafička sa 2x TV out
Potrebno mi je slijedece, graficka kartica koja ima dva TV ili cak tri TV izlaza (zuti chinch TV out prikljucak ili S-Video).
Da li postoji takvo nesto? Naime trebalo bi mi da se na dva televizora vrte dvije razlicite prezentacije, ko dva virtualna desktopa. U tom slucaju prezentacija bi se pustila i monitor ne bi bio spojen. Malo sam gledao po netu i neznam da li je takvo sto moguce ili dal postoji. Hvala. |
nikad čuo
|
Probaj pogledati novu Matrox-icu(Parhelia) ona ima do 3 izlaza.
|
Je vidio sam je vec, svaka ima samo po jedan TV out :-(
Dakle 2 mon + 1 TV, ili moja G550 1 mon + 1 Tv out :-( |
Postoji adapter sa VGA na TV ali je to cijeli elektronički sklop i košta dosta puno. Koliko se mogu sjetiti oko 1300 kn. Treba li ti kupi.
Dakle to + TV-out i na 2 televizora |
Koliko ja znam-jedino ako imaš telku koja već ima VGA priključak,znam da sam ih znao vidjeti po gradu...
Solucija je jeftina za popizdit... :D A znam da je bilo nešto govora i o radu sa dvije kartice,VGA i PCI ali se ne sjećam baš najbolje kak je to išlo... |
Gdje ima taj adapter za kupit, cijena nije pitanje, racunalo ide za Hotel od 150 soba sa dvije INFO stranice.
|
Ovo su deca ...
... ali gospon Karcinom kak si ovo pozabil Matrox 450 mms
Key features: Multiple MGA-G450 graphics chip 16 MB DDR memory per output 360 MHz integrated RAMDAC per G450 chip Ultra-compact board design Multiple cards supported in same system Maximum analog resolution per output: 2048 x 1536 24bpp@85 Hz Maximum digital resolution per channel 1600 x 1200** High-quality connectors and cables Multi TV Out capability Unified Microsoft certified drivers FCC, CE, CSA, VCCI certifications 3-year warranty detalje vidjeti na http://www.matrox.com/mga/products/g450_mms/home.cfm pa ni Matrox bezveze bio i ostao kralj profića DTPa i ostalih ozbiljnijih poslića |
I onda me nešto pitaš. Kupi toga 2 komada. Jedan za dove-a i jedan za one tipove iz PM-a. Samo što nisam siguran da to ima kod nas za kupiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |