|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
hebo vodeno, ima boljeg hladjenja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Imas pravo, to je hladjenje ![]() ali jedan dio mi se ne svida "Compressor Cooling from $595" Da bas dam tolke pare za dodatnih 200tinjak mhz sto bi izvuko iz svog procesora? Pa radje kupim novi, bolji, brzi, moderniji, manji i sto sve ne proc. A kolko sam svatio, nisam citao cijeli clanak, to sve radi pomocu kompresora, pa i nije bas najtisa varijanta ![]() ipak je za sada jeftinije vodeno najbolji omjer kvalitete/cijene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma,zakon je: "ZORPRO DELUXE" Meni hladi super ![]() Živi jeftinjak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Haha, To je sam-svoj-majstor-frizider koji kosta vise od gorenja... Aj vodeno, to mogu fanatici poput tebe ZYXY cak i sami slozit ![]() Jebate pa sam kutije koje onaj tip nosi su 3 puta vece od cijelog stroja... Zamisli sebe ZYXY - ides na turnir, i moras auto sparkirat ispod prozora jer ti je na zadnjem zicu kompresor, sestra/brat/frend/zena cijelo vrijeme u leru turiraju ispod prozora da kompresor radi, da bi ti mogo opichit 300 fps-a gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ma fora je u tome kaj ja vec imam gotovi projekt sa kompresorom pa je ovo zgodna izvedba spoja sa jezgrom ![]() Inace kompresor je tih (to je ono cudo od frizidera za one koji ne znaju) Al kao sto ti velis nisam jos vidio korisnu primjenu toga za par flipsova vise , tak da je to cisto zgodno vidjet Vodeno je jos uvijek daleko najbolje/najjeftinije rjesenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
jos uvijek je najisplativija varijanta - cooler ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|