![]() |
hebo vodeno, ima boljeg hladjenja
|
Imas pravo, to je hladjenje :)
ali jedan dio mi se ne svida "Compressor Cooling from $595" Da bas dam tolke pare za dodatnih 200tinjak mhz sto bi izvuko iz svog procesora? Pa radje kupim novi, bolji, brzi, moderniji, manji i sto sve ne proc. A kolko sam svatio, nisam citao cijeli clanak, to sve radi pomocu kompresora, pa i nije bas najtisa varijanta :) ipak je za sada jeftinije vodeno najbolji omjer kvalitete/cijene. |
Ma,zakon je:
"ZORPRO DELUXE" Meni hladi super:D Živi jeftinjak... |
Haha,
To je sam-svoj-majstor-frizider koji kosta vise od gorenja... Aj vodeno, to mogu fanatici poput tebe ZYXY cak i sami slozit :D, cak neki poput Dr Ice-a napravit ludu stvar u garazi, ali ovaj kompresor za frizidere spojen na cooler, no comment... Ajmo ovak - tekuci dusik i hladjenje s istim je za manijake koji se zele zajebavat, dok ovaj kompresor nemrem vidit da niko pametan ide rabit. Deca poput nas bu i dalje prckala po zracnom/vodenom hladjenju, fanatici buju i dalje nalijevali liquid hydrogen, a kompresor mos okacit macku o rep... Jebate pa sam kutije koje onaj tip nosi su 3 puta vece od cijelog stroja... Zamisli sebe ZYXY - ides na turnir, i moras auto sparkirat ispod prozora jer ti je na zadnjem zicu kompresor, sestra/brat/frend/zena cijelo vrijeme u leru turiraju ispod prozora da kompresor radi, da bi ti mogo opichit 300 fps-a gore :) |
Citiraj:
Ma fora je u tome kaj ja vec imam gotovi projekt sa kompresorom pa je ovo zgodna izvedba spoja sa jezgrom :) Inace kompresor je tih (to je ono cudo od frizidera za one koji ne znaju) Al kao sto ti velis nisam jos vidio korisnu primjenu toga za par flipsova vise , tak da je to cisto zgodno vidjet Vodeno je jos uvijek daleko najbolje/najjeftinije rjesenje ;) |
jos uvijek je najisplativija varijanta - cooler:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |