|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem Inst. WinXp Sp2
Svaki put kad instaliram Sp2 sistem mi se jednostavno ne zeli dici ni u kojem modu. Pokusao sam prvo instalirati Win Xp sa sp1 (sve radi ) pa onda instalirati sp2. Taj sp2 instalira ali kad zavrsi instalaciju i restarta se, komp vise ne zeli dici sistem ( taj sam postupak primjenio vec na 4 razlicita kompa i svima radi osim meni ). Nakon toga sam pokusao sa Windowsima koji u sebi imaju sp2 - njih uopce ne zeli pokrenuti. Kopira Win na Hdd restarta se i pri dizanju instalacije stane. Jedino sam uspio pokrenuti Sp2 kad ga je komp skinuo sa automatic updates. Dajte mi pomozite, molim vas, da ne moram svaki put skidat taj Sp2 s interneta kad formatiram disk. Jos jedna stvar me muci sad nakon formatiranja sam instalirao najnoviji Catalyst i svaki put kad pokrenem Windowse javi gresku Cli.exe: The application faild to initialize properly ( 0xc0000135)?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: Problem Inst. WinXp Sp2
Citiraj:
a sto se tice Catalysta instaliraj Microsoft .NET FRAMEWORK i nece ti se javljati ta greska...
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
moguce da je na netu novija verzija nekog updatea koji radi na tvom stroju a ovaj koji je na CDu je starija verzija i blokira ti komp...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|