Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2006., 11:09   #1
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Problem Inst. WinXp Sp2

Svaki put kad instaliram Sp2 sistem mi se jednostavno ne zeli dici ni u kojem modu. Pokusao sam prvo instalirati Win Xp sa sp1 (sve radi ) pa onda instalirati sp2. Taj sp2 instalira ali kad zavrsi instalaciju i restarta se, komp vise ne zeli dici sistem ( taj sam postupak primjenio vec na 4 razlicita kompa i svima radi osim meni ). Nakon toga sam pokusao sa Windowsima koji u sebi imaju sp2 - njih uopce ne zeli pokrenuti. Kopira Win na Hdd restarta se i pri dizanju instalacije stane.
Jedino sam uspio pokrenuti Sp2 kad ga je komp skinuo sa automatic updates. Dajte mi pomozite, molim vas, da ne moram svaki put skidat taj Sp2 s interneta kad formatiram disk.

Jos jedna stvar me muci sad nakon formatiranja sam instalirao najnoviji Catalyst i svaki put kad pokrenem Windowse javi gresku Cli.exe: The application faild to initialize properly ( 0xc0000135)?
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2006., 11:13   #2
Misak
Premium
Moj komp

Misak's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Re: Problem Inst. WinXp Sp2

Citiraj:
Originally posted by Boopsy
Svaki put kad instaliram Sp2 sistem mi se jednostavno ne zeli dici ni u kojem modu. Pokusao sam prvo instalirati Win Xp sa sp1 (sve radi ) pa onda instalirati sp2. Taj sp2 instalira ali kad zavrsi instalaciju i restarta se, komp vise ne zeli dici sistem ( taj sam postupak primjenio vec na 4 razlicita kompa i svima radi osim meni ). Nakon toga sam pokusao sa Windowsima koji u sebi imaju sp2 - njih uopce ne zeli pokrenuti. Kopira Win na Hdd restarta se i pri dizanju instalacije stane.
Jedino sam uspio pokrenuti Sp2 kad ga je komp skinuo sa automatic updates. Dajte mi pomozite, molim vas, da ne moram svaki put skidat taj Sp2 s interneta kad formatiram disk.

Jos jedna stvar me muci sad nakon formatiranja sam instalirao najnoviji Catalyst i svaki put kad pokrenem Windowse javi gresku Cli.exe: The application faild to initialize properly ( 0xc0000135)?
ocito da nest nije kompatibilno sa SP2... nist cudno...

a sto se tice Catalysta instaliraj Microsoft .NET FRAMEWORK i nece ti se javljati ta greska...

Oglas
Oglasni prostor

Staro 27.01.2006., 13:03   #3
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hvala ti, samo glupo je da sp2 moze instalirat s neta, a ne moze s cd-a.
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2006., 13:12   #4
Misak
Premium
Moj komp

Misak's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Originally posted by Boopsy
Hvala ti, samo glupo je da sp2 moze instalirat s neta, a ne moze s cd-a.
sa neta se instaliraju samo potrebni update-i koje windowsi detektiraju kao potrebne a ocito da ova instalacija sa CDa instalira i sto treba i sto ne (a medju tim je nest sto ti koci stroj).

moguce da je na netu novija verzija nekog updatea koji radi na tvom stroju a ovaj koji je na CDu je starija verzija i blokira ti komp...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno