PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Problem Inst. WinXp Sp2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=32567)

Boopsy 27.01.2006. 11:09

Problem Inst. WinXp Sp2

Svaki put kad instaliram Sp2 sistem mi se jednostavno ne zeli dici ni u kojem modu. Pokusao sam prvo instalirati Win Xp sa sp1 (sve radi ) pa onda instalirati sp2. Taj sp2 instalira ali kad zavrsi instalaciju i restarta se, komp vise ne zeli dici sistem ( taj sam postupak primjenio vec na 4 razlicita kompa i svima radi osim meni ). Nakon toga sam pokusao sa Windowsima koji u sebi imaju sp2 - njih uopce ne zeli pokrenuti. Kopira Win na Hdd restarta se i pri dizanju instalacije stane.
Jedino sam uspio pokrenuti Sp2 kad ga je komp skinuo sa automatic updates. Dajte mi pomozite, molim vas, da ne moram svaki put skidat taj Sp2 s interneta kad formatiram disk.

Jos jedna stvar me muci sad nakon formatiranja sam instalirao najnoviji Catalyst i svaki put kad pokrenem Windowse javi gresku Cli.exe: The application faild to initialize properly ( 0xc0000135)?

Misak 27.01.2006. 11:13

Re: Problem Inst. WinXp Sp2

Citiraj:

Originally posted by Boopsy
Svaki put kad instaliram Sp2 sistem mi se jednostavno ne zeli dici ni u kojem modu. Pokusao sam prvo instalirati Win Xp sa sp1 (sve radi ) pa onda instalirati sp2. Taj sp2 instalira ali kad zavrsi instalaciju i restarta se, komp vise ne zeli dici sistem ( taj sam postupak primjenio vec na 4 razlicita kompa i svima radi osim meni ). Nakon toga sam pokusao sa Windowsima koji u sebi imaju sp2 - njih uopce ne zeli pokrenuti. Kopira Win na Hdd restarta se i pri dizanju instalacije stane.
Jedino sam uspio pokrenuti Sp2 kad ga je komp skinuo sa automatic updates. Dajte mi pomozite, molim vas, da ne moram svaki put skidat taj Sp2 s interneta kad formatiram disk.

Jos jedna stvar me muci sad nakon formatiranja sam instalirao najnoviji Catalyst i svaki put kad pokrenem Windowse javi gresku Cli.exe: The application faild to initialize properly ( 0xc0000135)?

ocito da nest nije kompatibilno sa SP2... nist cudno...

a sto se tice Catalysta instaliraj Microsoft .NET FRAMEWORK i nece ti se javljati ta greska...

Boopsy 27.01.2006. 13:03

Hvala ti, samo glupo je da sp2 moze instalirat s neta, a ne moze s cd-a.:)

Misak 27.01.2006. 13:12

Citiraj:

Originally posted by Boopsy
Hvala ti, samo glupo je da sp2 moze instalirat s neta, a ne moze s cd-a.:)
sa neta se instaliraju samo potrebni update-i koje windowsi detektiraju kao potrebne a ocito da ova instalacija sa CDa instalira i sto treba i sto ne (a medju tim je nest sto ti koci stroj).

moguce da je na netu novija verzija nekog updatea koji radi na tvom stroju a ovaj koji je na CDu je starija verzija i blokira ti komp...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14.