|
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Da probas napravit novi admin account, ulogirat se preko njega i onda run-->msconfig ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
herr Flick
|
Palo mi na pamet: imas koji Restore point prije "cackanja" i gasenja procesa? Ako imas vrati na njega i trebalo bi sve radit. Jedina greda da sve nakon tog Restore pointa nece vise sljakati ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma on vraća samo kritične sistemske datoteke kao što su driveri i sl.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Uglavnom veliko M$ smeće..... Pokusaj sa kreiranjem novog accounta i onda svoje postavke preseli na taj account i ovog ibrisi..... Ako ni to ne pomogne onda je ova gornja opcija repair, a ako ni to ne pomogne onda mislim da imas samo 2 opcije : A) nauci bez toga živjeti B) riječ na f......
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
msconfig
mislim da ti je u pitanju virus ,meni se isto događalo dok nisam maknuo virus ili sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() A)morat ću B)zbog mog zdravlja ne spominjati riječi koje počinju sa f ma nije virus neke procese gasio,prćkao po msconfigu i nakon toga javlja onu grešku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Probaj googlat, mozada si mu nesto vazno izbrisao.....
![]() |
#13 |
herr Flick
|
Nasao sam ovo za popravak msconfig Extract a New Copy of Msconfig.exe Open a command prompt window. Insert your XP CD into the drive and enter the following command: EXPAND -R X:\I386\MSCONFIG.EX_Z:\WINDOWS\PCHEALTH\HELPCTR\BINARIES Probaj ga reparirati @edit http://kellys-korner-xp.com/xp_msconfig.htm
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 07.02.2006. u 00:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|