![]() |
msconfig error
1 privitaka
fino neke procese gasio,klinknuo ok i sad kad hoću ponovo upisati run-msconfig ovo javi,kako ponovo oživiti msconfig??bravo jaa:clap: :clap:
|
Da probas napravit novi admin account, ulogirat se preko njega i onda run-->msconfig ?
|
zanimljivo je da mogu pristupiti msconfigu dok se komp ne zbuta do kraja tj dok ne podigne mrežu,nakon toga kad ga ugasim i ponovo upalim javlja onaj error.
|
probo reperati windoze ali isto,nitko nema ideju znalci atha costa catapraht tor??,jest da problem nije velik ali čovjeka smeta:D .
|
Palo mi na pamet: imas koji Restore point prije "cackanja" i gasenja procesa?
Ako imas vrati na njega i trebalo bi sve radit. Jedina greda da sve nakon tog Restore pointa nece vise sljakati :D |
to nisam nikad upotebio taj restor point,na koju poziciju me on vraća,da nebi moaro ponovo učitavati programe??
|
Ma on vraća samo kritične sistemske datoteke kao što su driveri i sl.
|
Uglavnom veliko M$ smeće.....
Pokusaj sa kreiranjem novog accounta i onda svoje postavke preseli na taj account i ovog ibrisi..... Ako ni to ne pomogne onda je ova gornja opcija repair, a ako ni to ne pomogne onda mislim da imas samo 2 opcije : A) nauci bez toga živjeti B) riječ na f...... |
msconfig
mislim da ti je u pitanju virus ,meni se isto događalo dok nisam maknuo virus ili sl.
|
Citiraj:
A)morat ću B)zbog mog zdravlja ne spominjati riječi koje počinju sa f ma nije virus neke procese gasio,prćkao po msconfigu i nakon toga javlja onu grešku. |
Probaj googlat, mozada si mu nesto vazno izbrisao.....
|
ma tražio ali niš pametno našao,štos ja da dok se komp ne zbuta do kraja msconfig radi poslije ne,ko da se neki servis koji pokreće msconfig ugasi,samo koji??
|
Nasao sam ovo za popravak msconfig
Extract a New Copy of Msconfig.exe Open a command prompt window. Insert your XP CD into the drive and enter the following command: EXPAND -R X:\I386\MSCONFIG.EX_Z:\WINDOWS\PCHEALTH\HELPCTR\BINARIES Probaj ga reparirati @edit http://kellys-korner-xp.com/xp_msconfig.htm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |