|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Preski+Al-Cu zalman=grijanje
sad sam nabavio zalmana al-cu 7000b led i zamijenio ga sa box kulerom na svom 2.8E. za pastu sam koristio onu koju sam dobio uz zalmana (nije bilo AS5, nema je 2 tjedna) i, pazi sad, razlike su 1-2C max! kod frenda na 3.0E sam isto zamijenio (samo je al-cu bez led, sa istom pastom), a kod njega je temp pala za znacajnih 10C! jel ce pomoc AS5 pasta?
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Negdje sam čitao da je taj LED zalman lošiji od normalnog. Možda ti frend ima bolje provjetravanje. To je razlika temperature u idle ili pod load? AS5 smanji temperature, ali 10C ne vjerujem. Možda ga nisi dobro smontirao sebi... Ili on ima drugačiju matičnu, pa mu drugačije očitava temperature... BO
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
|
ma to je vf-700alcu led losiji (navodno) od obicnog. ma moj je frend imo prije zatvoreno kuciste bez ijednog venta pa je razlika ocekivano veca ![]() a ja imam 120 mm blow, ma 40 C je cist ok temp.
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
|
kako mogu zivjet? e to ti je umijece opstanka, imaju je sam rijetki ![]() ne bi koristio fanmate da mi iz nekog cudnog razloga speedfan hoce smanjit brzinu venta, ali nece.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da nemaš možda Abit IC7 ploču, jer i ja sam isto imao box kulep pa stavio Zalman 7000 Al Cu i isto tako temp je ostala ista, kad sam kasnije skontao da na mojoj ploči su pobrkani nazivi senzora za CPU i PWM tako da mi sezor od CPU nije od CPU nego od PWM a temperatura PWM se smanjila za tako oko 10C, znači provjeri ostale temperature kao se kreću, meni na P4 3E na def jidle je 33C a opt 42c!
![]() |
#9 |
Avocado
|
imam cpu temp i aux temp. ova aux temp se krece kako bi se trebala temp proca, od 34-46, dok se ova cpu zna popet i na 67! imam d865perl intel
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|