|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Nema acc.-a
Juče sam malo bio overclockao komp i pošto sam pretjerao izbacilo mi je Ekran smrti i ja lijepo restartam i vratim sve na normalu! Nakon ponovnog restarta opet se je pojavio ekran smrti. Kada sam pokušao ući u safe mod nije bilo niti jednog accounta da se logiram putem njega. Jel postoji način da popravim accounte i logiram se da napravim backup podataka? Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
jesi napravio load bios defaults u biosu ili clear cmos. pa u safe modu uvijek mozes se ulogira kao administrator i skinuti u folderu documenst i settings mailove i fileove ako je to za tebe backup , ali probaj ovo gore , ako vec nisi .
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
|
Jesam oboje! A problem je u tome kaj nemogu u safe mod jer nema administratora uopče nema ničega. Provjerio sam hard i piše pun k. lost clustera i u boot magicu koji pokrenem pomoću disketa piše da nije dismoutana praticija dobro! Please help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
KAJ SI USTVARI RADIO POD TIM KLOKAO - RECI DA ZNAM KAJ SI MOGAO SREDIT
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Za account nisam siguran ali podatci bi se možda mogli spasit sa Acronis RecoveryExpert Deluxe - probaj , nemaš šta izgubit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pretpostavljam da imas onaj defoltni mutavi login od xpa ![]() fino stisnes ctrl alt del i pojavi ti se da restartas komp i jos par opcija i imas tamo da upises admin name i pass.. e sada nisam ziher da stisnes ove tipke ak sam u krivu vec ce me netko ispraviti . ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
HAH
Ćiber ja ljepo znam da ti imaš 2 PC-a pa spoji hard na drugi PC i spasi si podatke.
![]() |
#8 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
iz iskustva kolege.. "ACTIVE UNDELETE" za spasavanje podataka. probao je vise programa barem 3 i jedino je active undelete vratio sve 100%. Iako kod njega do problema nije doslo zbog klokanja. Iz nekih drugih razloga je kompletno izgubio particije, Nije vise bilo ni slova i windowsi su ga vidli kao neparticioniran disk. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CyberSky
|
Hvala na pomoći no situaciju sam riješio da sam si jednostavno spasio podatke na drugi komp i gotovo! Htio sam si popraviti samo particiju no bilo je previše errora pa sam morao formatirati i sve iz početka! Hvala na uloženom trudu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|