PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Nema acc.-a (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31271)

ćiber_manija 09.01.2006. 22:00

Nema acc.-a

Juče sam malo bio overclockao komp i pošto sam pretjerao izbacilo mi je Ekran smrti i ja lijepo restartam i vratim sve na normalu!
Nakon ponovnog restarta opet se je pojavio ekran smrti.
Kada sam pokušao ući u safe mod nije bilo niti jednog accounta da se logiram putem njega.
Jel postoji način da popravim accounte i logiram se da napravim backup podataka?
Hvala
!

grga 10.01.2006. 22:00

jesi napravio load bios defaults u biosu ili clear cmos.

pa u safe modu uvijek mozes se ulogira kao administrator i skinuti u folderu documenst i settings mailove i fileove ako je to za tebe backup , ali probaj ovo gore , ako vec nisi .

ćiber_manija 10.01.2006. 22:51

Jesam oboje!
A problem je u tome kaj nemogu u safe mod jer nema administratora uopče nema ničega.
Provjerio sam hard i piše pun k. lost clustera i u boot magicu koji pokrenem pomoću disketa piše da nije dismoutana praticija dobro!
Please help!

grga 10.01.2006. 23:31

KAJ SI USTVARI RADIO POD TIM KLOKAO - RECI DA ZNAM KAJ SI MOGAO SREDIT

stuc 10.01.2006. 23:33

Za account nisam siguran ali podatci bi se možda mogli spasit sa Acronis RecoveryExpert Deluxe - probaj , nemaš šta izgubit...:smoke:

Codiac 10.01.2006. 23:34

pretpostavljam da imas onaj defoltni mutavi login od xpa :)

fino stisnes ctrl alt del i pojavi ti se da restartas komp i jos par opcija i imas tamo da upises admin name i pass..

e sada nisam ziher da stisnes ove tipke ak sam u krivu vec ce me netko ispraviti . :)

D.Lucky°_° 10.01.2006. 23:37

HAH

Ćiber ja ljepo znam da ti imaš 2 PC-a
pa spoji hard na drugi PC i spasi si podatke.

BrunoZG 10.01.2006. 23:42

iz iskustva kolege.. "ACTIVE UNDELETE" za spasavanje podataka.

probao je vise programa barem 3 i jedino je active undelete vratio sve 100%.

Iako kod njega do problema nije doslo zbog klokanja. Iz nekih drugih razloga je kompletno izgubio particije, Nije vise bilo ni slova i windowsi su ga vidli kao neparticioniran disk.

Citiraj:

Originally posted by stublina
Za account nisam siguran ali podatci bi se možda mogli spasit sa Acronis RecoveryExpert Deluxe - probaj , nemaš šta izgubit...:smoke:

stuc 11.01.2006. 01:53

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
iz iskustva kolege.. "ACTIVE UNDELETE" za spasavanje podataka.

probao je vise programa barem 3 i jedino je active undelete vratio sve 100%.

Iako kod njega do problema nije doslo zbog klokanja. Iz nekih drugih razloga je kompletno izgubio particije, Nije vise bilo ni slova i windowsi su ga vidli kao neparticioniran disk.

Ok , pa i mislio sam da spasi particije sa Acronis RecoveryExpert Deluxe jer program baš za to služi. Treba napravit botabilni cd i botat s njega. Ja sam uspio vratit čitav hard od 120GB sa 4 particije:smoke:

ćiber_manija 13.01.2006. 17:12

Hvala na pomoći no situaciju sam riješio da sam si jednostavno spasio podatke na drugi komp i gotovo!
Htio sam si popraviti samo particiju no bilo je previše errora pa sam morao formatirati i sve iz početka!
Hvala na uloženom trudu!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17.