|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
problem oko win xp sa modemom
ovakve su stvari: prijatelji mi ima stari kompjuter i bili su na njemu win 98 ali su me nekaj jebali driveri pa sam ga prebacio na win xp.Sada je sve ok ali nemože mi naci modem koji je u kompjuteru a internet ima onaj stari ht (ne adsl nego onaj prije krista) . bio ja kod njega da mu to zmontiram ali cd od interneta nije kompatibilan sa xp (tj. cd je pisan za 98,2000,nt,win 3.11) dali mi neko moze pomoci da to sve slozim ili moram ici na win 98? hvala:mad:
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: problem oko win xp sa modemom
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa nek ode u control panel --->Add Hardware i vidi šta će windowsi reć. Ako ne nađu ništa nek označi da je već spojio hardwer i nek izabere modem. Uglavnom , tamo se treba poigrati malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
ma probao ja da rucno trazim modem i nadem ga ali on ga opet ne prepozna.On diže internet ali se ne moze spojiti (kaze da nije ili modem dobro prikopcan,linija u kurcu i itd.)Sve sam provijerio i sve je ok spojeno.dali neko znade gdje mogu pogledati opcije kako se namijestava modem za internet.Mozda sam negdje sjebao opcije:confused:
![]() |
#6 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: problem oko win xp sa modemom
Citiraj:
![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Isključi "Wait for dial tone"...ako nisi. |
![]() |
![]() |
|