|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Privremeni net za stan
Pozdrav svima, u procesu smo čekanja instalacije ormara i općenito propuštanja telefonske i internet veze za stan u novogradnji... problem je što nitko ne zna reći niti otprilike koliko će se to čekati pa sam u međuvremenu primoran snalaziti se kako god mogu. Trenutno koristim Internet dan opciju na simpi - za 10 kn se dobije 24h flat interneta bez usporavanja ikakvih, što je dosta dobro i čak i povoljno koliko sam vidio, preko moba tetherom dijelim net na usb/wifi i to sve radi super dok sam ja doma. Neta treba biti i dok me nema doma pa me zanima ako netko zna za neko privremeno fiksno rješenje, ne bih uzimao nikakvu aparaturu na ugovor 12/24 mjeseca nego nešto treba iskemijati... Najisplativije mi se čini nabaviti neku drlu od mobitela samo da dijeli net, nakačiti ga na punjač, staviti simpa sim na njega i svaki dan aktivirati taj internet dan... ima netko neki drugi prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
HT im akciju rabljenih uređaja, kupi si ALCATEL W800Z LTE WIFI ROUTER-200kn (prije je koštao 1000kn izvan tarife). Ako imaš sreće dobiješ i powerbank (kao ja) od 5200mAh koji puni mobitele s 0.65A. Ja sam dobio rabljeni od neke gospođe iz Rijeke koja ga je uzela na tarifu od 150kn mj i platila 300kn. Unutra je bio i njezin račun, uzela ga je u Erazma Barčića. Na fejsu sam je pitao zašto ga je vratila i kaže da joj se pokvario nakon par tjedana korištenja, da je pucala wifi veza i poslan je na servis te joj je odobren novi ali mislim da laže. Ja sumnjam da je pokvaren, ne bi HT prodavao pokvarene uređaje. ![]() Mislim da sam jako dobro prošao, 200kn za LTE router.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dobro si prošao da ![]() raspitat ću se, hvala za info... jeftinije neće ići |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ovo s mobitelom ti nije loša ideja. Ovisi koliko misliš da ćeš čekati, ako par dana onda je to dobra solucija. Ako misliš par mjeseci, uzmi neki prijenosni router, bez ugovorne obveze i vratiš ga kad dobiješ svoj net. Tmobile ti daje tu mogućnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ja sam kad bi išao u vikendicu na par dana, koristio prastari huawei mobitel sa bonbon 5GB paketom. stavio ga u hodnik, spojio na punjač, i uredno je tjedan dana radio bez problema i wifijem pokrio cijeli stan. čak i da ti ugrade ormar sutra, od slanja zahtjeva za novim ugovorom do realizacije se čeka do mjesec dana ako postoji linija. ako linija ne postoji, čeka se i više. raše uzmi neku pretplatu bez ugovorne obveze, kojih 20-30GB da imaš. 10kn dnevno je puno za net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala svima na prijedlozima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
dali ima šta trenutno povoljnije i bolje od tele2 pokućnog 50gb za 179kn bez ugovora (pošto imam otključan wifi) uređaj? koliko sam surfao i gledao, mislim da nema, imam još cca. 2 mjeseca za razmišljati do kraja ovog ugovora
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|