|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
kolega evo dobio petardu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
omg lol komer.... gle? http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=27766 decki fala... najljepsa vam dala.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto komer moj klan će cijeli glasat! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
fala tomek.... decki znam da vas ima jos dobrih duse ovdje ajde da izvucemo jos koji glas..... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
fala gemmy.... pa trenutno jos uvjek primamo nove clanove.... narafno neke sitne uvjete imamo ali nikad nije bio problem primit dedicated igraca hooah |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
aa
bravo,petica |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
decki fala... prava ste ekipa....:clap: :clap: ako mozda niste gledali trenutno smo na drugom mjestu (!!! !!!)svaka cast.... vam jer ste nam vi pomogli... no fali nam jos dosta jel izgelda da imamo ozbiljnog protivnika za prvo mjesto.... on stoji negdje iznad 500 a mi malo manje od 300.... zahvalni smo za vas vaki glas jos jednom puno fala |
|
|
|
|
|
#17 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo glas jednog starca, mail ne dolazi!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Premium
|
sluzbeni odgovor smo u ovakvom obliku dobili.... "trenutno jos nismo nitkome slali mail potvrde i zahvalnosti za njihov glas..." jos nerazumljiv je drugi dio odgovora.... "mail cemo slati na kraju natjecaja" :confused: ne kuzim ideologiju ali ajde neka... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
|
decki fala jos jednom... ali fali nam jos nesto sitno glasova.... pa ako slucajno jos niste glasali zamolio bi vas za nam pomognete.... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo od mene petarda |
|