![]() |
OT:molim pomoc za klan AA
evo ako vam se da i imate zelju podrzati moj klan da dobijemo free server bilo bi nam drago da nas podrzite:)hvala puno
LINK |
kolega evo dobio petardu.;)
|
evo još jedna:smoke:
|
hvala decki!
|
omg lol komer....
gle? http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=27766 decki fala... najljepsa vam dala.... |
Eto komer moj klan će cijeli glasat!
|
fala tomek....
decki znam da vas ima jos dobrih duse ovdje ajde da izvucemo jos koji glas..... :D |
skuzio sam kasnije..hvala tommek!stvarno mozete par glasova jos nabacit!puno hvala
|
Dobili ste petardu
Samo javite kad će biti neki recruting,jer mi je dosadno igrat stalno na nekom drugom serveru |
fala gemmy....
pa trenutno jos uvjek primamo nove clanove.... narafno neke sitne uvjete imamo ali nikad nije bio problem primit dedicated igraca hooah |
Hooah!
evo 5 : sniper : |
Evo i moj glas kolega:beer:
|
aa
bravo,petica
|
decki fala... prava ste ekipa....:clap: :clap:
ako mozda niste gledali trenutno smo na drugom mjestu (!!! :D :D !!!) svaka cast.... vam jer ste nam vi pomogli... no fali nam jos dosta jel izgelda da imamo ozbiljnog protivnika za prvo mjesto.... on stoji negdje iznad 500 a mi malo manje od 300.... zahvalni smo za vas vaki glas jos jednom puno fala |
Ja probao dva puta i nisam dobio mail za potvrdu niti jednom... :confused:
|
Citiraj:
|
Evo glas jednog starca, mail ne dolazi!
|
sluzbeni odgovor smo u ovakvom obliku dobili....
"trenutno jos nismo nitkome slali mail potvrde i zahvalnosti za njihov glas..." jos nerazumljiv je drugi dio odgovora.... "mail cemo slati na kraju natjecaja" :confused: :fuming: ne kuzim ideologiju ali ajde neka... |
znaci ak dobijemo server da ce nam se zahvalit ako i svim glasateljima:)
|
decki fala jos jednom...
ali fali nam jos nesto sitno glasova.... pa ako slucajno jos niste glasali zamolio bi vas za nam pomognete.... |
Imam ja još par frendova pa nagovorim ih malo da spamaju
|
evo od mene petarda
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |