Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2015., 16:34   #1
k31k0
Premium

Datum registracije: Jan 2009
Uređaj za traženje RJ45 kablova

Pozdrav,

htio bi kupiti uređaj za traženje RJ45 kablova (zumer) pa me zanima ima li netko iskustva s tim uređajima sa Aliexpressa? Konretno, zanima me uređaj na ovom linku.
Nema mi smisla kupovati neki skupi uređaj poput Fluke MT-8200-60A IntelliTone za preko 2000 kuna kad bi ga koristio 2-3 puta godišnje. Gledao sam malo komentare ljudi na Aliexpressu koji su kupili i čini mi se OK. Je li netko probao nešto takvo? Hvala.
k31k0 je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2015., 17:06   #2
Astra
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Imam skoro istog (slicnog) i cisto je ok. Za 100 ak kn cisto je ok. Neznam koliko cesto radis snjim. Ja radim bar jednom dnevno i baterija mi traje dosta dugo. Uz opciju "zuje" ima i opciju za testiranje modula kad ga zakrimpas. Jedino neznam ako ima zastitu nekakvu u sebi jer ja sam si jednog sprzio jer sam spojio na RJ45 modul a na drugoj strani je bio patchiran na POE switch pa sam ga sprzio pa treba i na to paziti.
To je manje vise to, ako te jos sta zanima-pitaj.
Astra je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2015., 17:09   #3
k31k0
Premium

Datum registracije: Jan 2009
Hvala ti. Odgovorio si mi sto me zanimalo. Najvise mi treba ta opcija "zuje" jer su kablovi u firmi gdje radim vrlo lose oznaceni pa ih cesto trebam traziti. I hvala na upozorenje za POE.
k31k0 je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2015., 20:29   #4
Astra
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Da. Za necim skupljim jednostavno ti nema potrebe. Koliko sam samo kablova nasao i spasio se snjim.
Astra je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2015., 20:43   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
mislim da sam ja svog i jeftinije platio od ovoga što ciljaš, a ima i ovaj tester što spominje Majkus
Radi bez frke već godinama, ok ne koristim ga svaki dan, no odradio je svoj posao i više nego ok. Ako govorimo (a vidim da da) o nekakvom osnovom testiranju spojeva i slično itd.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno