![]() |
Uređaj za traženje RJ45 kablova
Pozdrav,
htio bi kupiti uređaj za traženje RJ45 kablova (zumer) pa me zanima ima li netko iskustva s tim uređajima sa Aliexpressa? Konretno, zanima me uređaj na ovom linku. Nema mi smisla kupovati neki skupi uređaj poput Fluke MT-8200-60A IntelliTone za preko 2000 kuna kad bi ga koristio 2-3 puta godišnje. Gledao sam malo komentare ljudi na Aliexpressu koji su kupili i čini mi se OK. Je li netko probao nešto takvo? Hvala. |
Imam skoro istog (slicnog) i cisto je ok. Za 100 ak kn cisto je ok. Neznam koliko cesto radis snjim. Ja radim bar jednom dnevno i baterija mi traje dosta dugo. Uz opciju "zuje" ima i opciju za testiranje modula kad ga zakrimpas. Jedino neznam ako ima zastitu nekakvu u sebi jer ja sam si jednog sprzio jer sam spojio na RJ45 modul a na drugoj strani je bio patchiran na POE switch pa sam ga sprzio pa treba i na to paziti.
To je manje vise to, ako te jos sta zanima-pitaj. |
Hvala ti. Odgovorio si mi sto me zanimalo. Najvise mi treba ta opcija "zuje" jer su kablovi u firmi gdje radim vrlo lose oznaceni pa ih cesto trebam traziti. I hvala na upozorenje za POE.
|
Da. Za necim skupljim jednostavno ti nema potrebe. Koliko sam samo kablova nasao i spasio se snjim.
|
mislim da sam ja svog i jeftinije platio od ovoga što ciljaš, a ima i ovaj tester što spominje Majkus :D
Radi bez frke već godinama, ok ne koristim ga svaki dan, no odradio je svoj posao i više nego ok. Ako govorimo (a vidim da da) o nekakvom osnovom testiranju spojeva i slično itd. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |