|
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
capice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
1. ružan je 2. softver ima ružan interfejs 3. šarkun ![]() nego, sad za ozbač ![]() kud sprema te postavke iz programa? to se drži na kompu ili mišonja ima neku svoju memoriju gdi pohranjuje profile. a i 260kn mi nekak ne zvuči kao entry-level mišonja ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 05.06.2014. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
woot!!!
|
Postavke ti se spremaju na mis, a i mozes ih exportati na disk, usb ili kam vec zelis. SW je los, ponekad nije uopce lovilo postavke ili snimalo, srusil se tu i tam sam od sebe. Inace nije mi bas jasan ovaj dio? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
260kn je danas vrlo jeftin gaming miš. Isti laserski senzor se nalazi u Logitech G500 mišu, a njemu je cijena narasla na 570kn, G400 je 470kn. ![]() Uživo izgleda puno manje "kičasto". Ja sam se doista iznenadio kad sam ga prvi put uzeo. Kvaliteta plastike je lošija nego kod Logitech miševa, ali solidna za ovaj cjenovni razred. Nedavno sam kupovao miša i za 250 kuna nisam pronašao ništa bolje od Drakonie. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() znam da sam svog g400 pred koju godinu platil pišljivih 200kn u Linksu, pa mi je to bila neka startna cijena za entry ![]() zapravo, ja sad imam skoro pa high end mišonju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Sry zbog posta na post :trep trep:
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: tor. 06.06.2014. u 07:13. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
woot!!!
|
Citiraj:
Drakonia je bas jedan od tezih miseva koje sam imao prilike isprobati i to mi se nije svidjelo. Recimo za primjer, novi G502 na kojeg se ljudi trenutno pale ima laganije utege ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni više paše kad je miš malo teži. Pod tim ne mislim da te mora boljeti zglob od težine nego čisto da ga osjetim pod rukom. Na taj način lakše i preciznije kontoroliram pokrete rukom. Naravno, težina mora biti takva da nema umaranja čak niti nakon dužeg vremena. No, kako si i sam rekao, težine se mjere u gramima no kada provedeš nekoliko sati igrajući (umetni kaj najviše voliš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|