![]() |
Sharkoon Drakonia – miš s tetovažom zmaja
Zrinka je testirala Sharkoonov Drakonia miš.
|
capice :roller:
|
1. ružan je
2. softver ima ružan interfejs 3. šarkun :D nego, sad za ozbač :) kud sprema te postavke iz programa? to se drži na kompu ili mišonja ima neku svoju memoriju gdi pohranjuje profile. a i 260kn mi nekak ne zvuči kao entry-level mišonja :D |
A sw je normalno orijentiran na najbrojniju gejmersku populaciju - djecu, ne samo od strane šarkuna. :)
|
Postavke ti se spremaju na mis, a i mozes ih exportati na disk, usb ili kam vec zelis.
SW je los, ponekad nije uopce lovilo postavke ili snimalo, srusil se tu i tam sam od sebe. Inace nije mi bas jasan ovaj dio? Citiraj:
|
Ma ne da je gadan, nego bi mu tu plijesan sto je obrasla po njemu turpijom skinuo.
A sto se sofvera tice, roccat je jos gori, dizajnom ne kvalitetom. |
Citiraj:
Citiraj:
Nedavno sam kupovao miša i za 250 kuna nisam pronašao ništa bolje od Drakonie. |
Citiraj:
znam da sam svog g400 pred koju godinu platil pišljivih 200kn u Linksu, pa mi je to bila neka startna cijena za entry :) zapravo, ja sad imam skoro pa high end mišonju :lol2: |
Citiraj:
Ja ga koristim godinu dana, osim reklamacije zbog scroll (u 7 dana bila gotova), nisam imao nikakvih problema s SW. |
Citiraj:
:chears: Citiraj:
Sry zbog posta na post :trep trep: |
Citiraj:
Drakonia je bas jedan od tezih miseva koje sam imao prilike isprobati i to mi se nije svidjelo. Recimo za primjer, novi G502 na kojeg se ljudi trenutno pale ima laganije utege :D Citiraj:
|
Meni više paše kad je miš malo teži. Pod tim ne mislim da te mora boljeti zglob od težine nego čisto da ga osjetim pod rukom. Na taj način lakše i preciznije kontoroliram pokrete rukom. Naravno, težina mora biti takva da nema umaranja čak niti nakon dužeg vremena.
No, kako si i sam rekao, težine se mjere u gramima no kada provedeš nekoliko sati igrajući (umetni kaj najviše voliš :D) onda se to osjeti pod rukom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |