|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() Imam instaliran USB Simensov modem adsl. Zanima me da li ova ikona, s dva monitorica i zutim usklicnikom - mora tako biti? Slika u atachmentu Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 30.03.2006. u 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Kada kliknem na tu ikonu desnom tipkom misha. Pa na Status izbaci mi ovo - Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 30.03.2006. u 17:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
slicno imam ja ali sa ericsson modemom meni se cini da je to normalno ako ti je modem usb a simulira se kao da je preko lan-a, a ako nije i mene zanima rjesenje jer mi nije uspilo rijesit se toga
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Pa evo za neupućene... Netvork connections-Siemens USB ADSL LAN Modem-properties pa maknit kvačicu iz kućice "notify me when this......" Sad smo se riješili onog dosadnog zutog uskličnika ![]() Fixna ip adresa modema: Do propertiesa isti put a onda-internet protocol(TCP/IP)-properties-use the following ip address pa upisati proizvoljnu ip adresu , subnet mask 255 255 0 0 , ok-ok i to je to. dslagent i dslstat - 2 stvari kojima ja za godinu dana korištenja još nisam našao ili uvidio neku potrebitu svrhu... Samo troše resurse računala to jest imate 2 procesa više bespotrebno. Tko želi može ovo "maknuti" na sljedeći način: run-msconfig-startup i maknit kvačice sa dslagent i dslstat. Nakon svega ovoga restart i to bi trebalo ovako izgledat. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 24.03.2006. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Imaš one dvije male strelice u ćošku desno ? ![]() |
|
![]() |