![]() |
Pitanje o maxADSL_u?
Imam instaliran USB Simensov modem adsl.
Zanima me da li ova ikona, s dva monitorica i zutim usklicnikom - mora tako biti? Slika u atachmentu |
Kada kliknem na tu ikonu desnom tipkom misha. Pa na Status izbaci mi ovo -
|
... te klikom sa Support ovo -
|
Pitanje: da li je to sve ok? Ili nisam dobro napravio konekciju? :o
|
slicno imam ja ali sa ericsson modemom
meni se cini da je to normalno ako ti je modem usb a simulira se kao da je preko lan-a, a ako nije i mene zanima rjesenje jer mi nije uspilo rijesit se toga |
Citiraj:
Pa evo za neupućene... Netvork connections-Siemens USB ADSL LAN Modem-properties pa maknit kvačicu iz kućice "notify me when this......" Sad smo se riješili onog dosadnog zutog uskličnika:D Fixna ip adresa modema: Do propertiesa isti put a onda-internet protocol(TCP/IP)-properties-use the following ip address pa upisati proizvoljnu ip adresu , subnet mask 255 255 0 0 , ok-ok i to je to. dslagent i dslstat - 2 stvari kojima ja za godinu dana korištenja još nisam našao ili uvidio neku potrebitu svrhu... Samo troše resurse računala to jest imate 2 procesa više bespotrebno. Tko želi može ovo "maknuti" na sljedeći način: run-msconfig-startup i maknit kvačice sa dslagent i dslstat. Nakon svega ovoga restart i to bi trebalo ovako izgledat. |
OK Hvala
:) Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš one dvije male strelice u ćošku desno ?:p |
tako sam ja sve to odmah pogasio kada sam dobio dsl modem. nema svrhe + trosi resurse.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja imam adsl ali su mi samo monitori na slici znači da ti nešto ne štima
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |