|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Problem HDD
Pozdrav. Imam problem i nisam siguran zbog cega se desava. U konfiguraciji je prije bio disk seagate 40Gb koji nije prolazio disc check te sam preko foruma kupio drugi disk isto seagate od 200Gb ata. Instalirao sam win 1. put na taj disk i radilo je neko vrijeme dok nije izbacio plavi ekran na kojem je pisalo da je win32K.sys ostecen. Naso sam na netu da treba preimenovat taj dokument i da ce se napravit novi ispravni, to sam ucinio no isto mi je opet baci plavi ekran. Iso sam ponovo win stavit te bi pred kraj se zblokiralo i nebi se instalirali. Nakon toga sam iskopcao flopy i onda sam iso ponovo win instalirat, zbriso prijasnji, radilo je neko vrijeme sve dok nisam stavio drajvere i kad je zatrazio da se resetira, kad se resetirao izbacilo bi mi disc boot faliure. Sad sam stavio disk u drugi kompjuter i pokrenuo je win iso sam testirati disk i bacio mi je opet plavi ekran ali ovaj put sa STOP: 0x000000F4 errorom. Nakon restarta baca disc boot faliure. Konfigruacija: Athlon 1350MHz An35n ultra 1Gb rama MX440 napajanje Win power 350W Win xp sam instaliravao koji rade na drugom kompu vec duze vrijeme tako da u instalaciji nije problem. Temperature u biosu su normalne. Molio bi vas za pomoc, kako rjesiti problem ili kako otkriti u cemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Okini memtest na par sati.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Pokrenuo sam memtest. Stavio sam drugi kabal i isto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
zamjeni bateriju na maticnoj, iskljuci flopy u biosu, hard master na jednom kablu, cd/dvd master na drugom kablu, ako imas vise plocica rama izvadi ih pa probavaj sa jednom po jednom u razlicitim utorima bez obzira sto su prosle memtest. otprilike po tom redosljedu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Memtest iso 2 i pol sata, nije bilo erorra. Baterija zamijenjena, flopy nije ustekan pa ga nemogu nac u biosu. Stavio sam tako kabele i kaze mi Primary master disc faliure. Probo sam samo s 1 ramom (512Mb ) u svim slotovima ( 3 slota ima ) i istoizbaci problem ko gore. Znaci da je disk neispravan ? Edit: Probao sam zamijenit kablove, stavit drugaciji poredak, spojit na isti kabel, nista nedaje rezultate.. Zadnje izmijenjeno od: Nikol@Grozni. 19.07.2013. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nista nije pomoglo, probao sam testove izvrtit i dojde do jednog dijela i resetira se ili bsod baci, kasnije se nece dic win, isprobao sam na 3 razlicite konfiguracije i nista, svaki put isto .. Kolega od kojeg sam kupio disk se ponudio dat drugi disk veci, bez nadoplate, jos jednom mu zahvaljujem i nadam se da ima vise takvih na forumu. Tako da je problem rijesen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|