|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Kao sto ime threada kaze mislio sam da kupim 9800SE AIW ![]() Nasao sam 256bit-nu, pa me zanima da li bih je mogao flashovati u pro? Iako sam cuo da se u praksi 9800 flashaju sve redom, cuo sam da to uglavnom vazi za non aiw. Sada, da li se mogu flashati ili ne :confused: Mislim OK, znam da nikad nije 100% zagarantovano, i ne trazim od nikoga da se zakune u svog prvorodjenog sina ![]() Ono sto me zanima je da li je neko uspesno flashovao taj model ![]() U cenovniku su je oznacili kao: 128MB ATI Radeon 9800SE PowerColor All in Wonder w/tv-fm tuner/remote/TVO-In/DVI-I/256bit Teoretski mislim da bi trebalo da uspe, ali bih prvo zeleo da saznam od nekoga ko ima iskustva, pa da onda vidim da li da kupim grafu ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja nisam imo tu grafu, ali najjednostavnije ti je instalirat omega drivere i označit prilikom instalacije softmod za 9800se, ako ne bude radilo lako se vrati.ja bi na radije uzeo neku nvidiju, ali to je stvar "ukusa" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Momci hvala vam na pomoci ![]() Probacu da smorim roditelje i babu/dedu/rodjake/poznanike/komsije/onog tipa sto jede pesak i sve ostale da probam skupiti pare, kada je kupim javicu vam da li sam uspeo :burn: Samo se plasim da ce to skupljanje para da potraje... Al' dobro, zasta slusi bejzbolka nego da se 1.-vog i 15.-estog vijaju penzioneri oko poste ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|