![]() |
9800SE AIW wanna buy guy
Kao sto ime threada kaze mislio sam da kupim 9800SE AIW :)
Nasao sam 256bit-nu, pa me zanima da li bih je mogao flashovati u pro? Iako sam cuo da se u praksi 9800 flashaju sve redom, cuo sam da to uglavnom vazi za non aiw. Sada, da li se mogu flashati ili ne :confused: Mislim OK, znam da nikad nije 100% zagarantovano, i ne trazim od nikoga da se zakune u svog prvorodjenog sina :eek: Ono sto me zanima je da li je neko uspesno flashovao taj model :p U cenovniku su je oznacili kao: 128MB ATI Radeon 9800SE PowerColor All in Wonder w/tv-fm tuner/remote/TVO-In/DVI-I/256bit Teoretski mislim da bi trebalo da uspe, ali bih prvo zeleo da saznam od nekoga ko ima iskustva, pa da onda vidim da li da kupim grafu:beer: |
ja nisam imo tu grafu, ali najjednostavnije ti je instalirat omega drivere i označit prilikom instalacije softmod za 9800se, ako ne bude radilo lako se vrati.ja bi na radije uzeo neku nvidiju, ali to je stvar "ukusa":)
|
A to što mu očigledno treba AIW?
Neznam koliko ciljaš na igre. Imaš u Autronicu PRO verziju za malo para (1000 kn). |
ups, to nisam primjetio
|
Mislim da kod aiw kartice imas vise sanse da se moze modati nego kod obicne 9800se. Ako ti je vazan taj aiw onda kupi grafulju ako nije onda uzmi 6800le pa nju probaj otkljucati.
|
Momci hvala vam na pomoci :beer:
Probacu da smorim roditelje i babu/dedu/rodjake/poznanike/komsije/onog tipa sto jede pesak i sve ostale da probam skupiti pare, kada je kupim javicu vam da li sam uspeo :burn: Samo se plasim da ce to skupljanje para da potraje... Al' dobro, zasta slusi bejzbolka nego da se 1.-vog i 15.-estog vijaju penzioneri oko poste :rambo: :eek: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |