|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) MSI Radeon HD 7770 se smrzava
Molim upućene za pomoć, ne znam više što bih probao... Znači, pustim film preko HDMI-a na TV (TV only) i sve radi savršeno, no nakon 5-80min sve se odjednom zaledi. Prugice po ekranu i pištanje ili blank. Koristim VLC. GPU acceleration off. Konfiguracija iz profila. Probao MSI drivere ista stvar, sad su AMD-ovi zadnji, ista stvar. Da li je to možda zato jer zvuk ide samo preko HDMI-a, ništa nije uštekano iza u zvučnu (znam da zvuči glupo, ali očajan sam). Probao sa Catalystom, bez njega... Driver: 9.002-120928m-149042C-ATI Catalyst: 12.10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi probao drugi player, win mp ili mpc?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Isti problem, zapravo vrli slican, black screen + sound freeze sam ja imao sa tom karticom u igrama. Mogu odma reci da nije do kartice vec najvjerojatnije do drivera iste, jer na netu imas puno ljudi sa tim problemom. Nekima samo u igrama, nekima i dok gledaju youtube. Ja sam svoj problem rijesi na nacin da sam dodao nesto u registry...ali sad nisam na desktop masini pa ti ne mogu reci sto tocno. Ako ne rijesisi problem pogledam kad dodjem sa posla pa ti javim.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Stvar se pojavila nakon instalacije novih drivera, sad kad bolje razmislim. Sport i glazba. Probam sve pa javim tu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav, Evo ovo je path gdje dodajes u registry: HKEY_LOCAL_MACHINE > System > ControlSet002 > Control > GraphicsDriver U tom folderu kreiras novi DWORD, nazoves ga "TdrDelay" i postavis mu vrijednost 8 (Hexa). Od toga meni se smanjilo pucanje drivera, iako mi se zna dogoditi...od kada sam to napravio samo mi se 2 puta dogodilo, inace mi se znalo po nekoliko puta u sat vremena..
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako nekome vrijedi informacija, MSI je jučer izdao nove drivere i zasada se čini da radi ok (za razliku od amd nebrandanih nije puklo niti jednom u 1:25h). Ali sam i u control centreu stavio vrijednosti clocka na driver default (prije nije bilo tako iako nisam ništa mijenjao). Ako počne opet zezati probam sa ovim registry hackom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nadam se da će i tebi raditi bolje. Budem još testirao za vikend da li je to 100% riješilo problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|