![]() |
(riješeno) MSI Radeon HD 7770 se smrzava
Molim upućene za pomoć, ne znam više što bih probao...
Znači, pustim film preko HDMI-a na TV (TV only) i sve radi savršeno, no nakon 5-80min sve se odjednom zaledi. Prugice po ekranu i pištanje ili blank. Koristim VLC. GPU acceleration off. Konfiguracija iz profila. Probao MSI drivere ista stvar, sad su AMD-ovi zadnji, ista stvar. Da li je to možda zato jer zvuk ide samo preko HDMI-a, ništa nije uštekano iza u zvučnu (znam da zvuči glupo, ali očajan sam). Probao sa Catalystom, bez njega... Driver: 9.002-120928m-149042C-ATI Catalyst: 12.10 :wtf2: |
Jesi probao drugi player, win mp ili mpc?
|
Budem danas probao izvrtiti film na monitoru da vidim što će se dogoditi i staviti drugi player pa javim. Ali do sada nisam imao tih problema sa VLC-om.
|
Isti problem, zapravo vrli slican, black screen + sound freeze sam ja imao sa tom karticom u igrama. Mogu odma reci da nije do kartice vec najvjerojatnije do drivera iste, jer na netu imas puno ljudi sa tim problemom. Nekima samo u igrama, nekima i dok gledaju youtube.
Ja sam svoj problem rijesi na nacin da sam dodao nesto u registry...ali sad nisam na desktop masini pa ti ne mogu reci sto tocno. Ako ne rijesisi problem pogledam kad dodjem sa posla pa ti javim. |
Citiraj:
Stvar se pojavila nakon instalacije novih drivera, sad kad bolje razmislim. Sport i glazba. Probam sve pa javim tu. |
Pozdrav,
Evo ovo je path gdje dodajes u registry: HKEY_LOCAL_MACHINE > System > ControlSet002 > Control > GraphicsDriver U tom folderu kreiras novi DWORD, nazoves ga "TdrDelay" i postavis mu vrijednost 8 (Hexa). Od toga meni se smanjilo pucanje drivera, iako mi se zna dogoditi...od kada sam to napravio samo mi se 2 puta dogodilo, inace mi se znalo po nekoliko puta u sat vremena.. |
Citiraj:
Ako nekome vrijedi informacija, MSI je jučer izdao nove drivere i zasada se čini da radi ok (za razliku od amd nebrandanih nije puklo niti jednom u 1:25h). Ali sam i u control centreu stavio vrijednosti clocka na driver default (prije nije bilo tako iako nisam ništa mijenjao). Ako počne opet zezati probam sa ovim registry hackom. |
Hvala na informaciji, ja sam sada imao one stare od valda 8. ili 9. mjeseca + ovaj tweak u registry-u. Ali mislim da cu probati nove drivere...
|
Nadam se da će i tebi raditi bolje. Budem još testirao za vikend da li je to 100% riješilo problem.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |