|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaš li koja je konfiguracija potrebna za igrat ovu igru?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
|
inače imate demo na novom hackeru predobar je!!! može se od sad vozit i po gradu. MINIMUM SPECIFICATIONS 1Ghz Processor Win98 / ME / Windows 2000 / XP 128Mb Ram GeForce 3 or above DirectX compatible graphics card DirectX Compatible Sound Card 950Mb Free Hard Drive Space (installed) DirectX 9.0c 4x CD-Rom drive recomended bi ja stavio 2.5GHz proc 512+Mb RAM Dx9 grafa min za pristojno igranje rang 9600Pro ja sa svojom konfom vrtim na 1152*864 svi detalji na max, nema štekanja. mrvicu je zahtjevnija od dvojke. ![]()
![]() |
#4 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Dobro je da ima staza al mi se to bas i nesvida jer mi na neki nacin razbija draz gp vec mi lagano vuce na nfs sam u moto obliku. Mozda bi bilo bolje da su sve klase stavili. A hebiga bitno da je novi nastavak tu. Inace ja dvojku vrtim na 1280*1024 sve full, a i slazem se sa tvojom preporukom za konfu.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
jedva čekam mmmmmm vrooom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kartonska publika mi je nešto definitivno najgore! Al tješi me da je to sve reciklirano pa ne šteti okolišu ![]() A kad izlazi full verzija? Ja iman MGP 2 i dobar je...
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pa napisah vam: "September 2. 2005." Hebo kaka je publika bitno da je voznja sto realnija ostalo ni nestignem vidjet.:burn:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|