![]() |
Moto GP3
|
Znaš li koja je konfiguracija potrebna za igrat ovu igru?
|
inače imate demo na novom hackeru predobar je!!! može se od sad vozit i po gradu.
MINIMUM SPECIFICATIONS 1Ghz Processor Win98 / ME / Windows 2000 / XP 128Mb Ram GeForce 3 or above DirectX compatible graphics card DirectX Compatible Sound Card 950Mb Free Hard Drive Space (installed) DirectX 9.0c 4x CD-Rom drive recomended bi ja stavio 2.5GHz proc 512+Mb RAM Dx9 grafa min za pristojno igranje rang 9600Pro ja sa svojom konfom vrtim na 1152*864 svi detalji na max, nema štekanja. mrvicu je zahtjevnija od dvojke.:smoke: |
Citiraj:
Dobro je da ima staza al mi se to bas i nesvida jer mi na neki nacin razbija draz gp vec mi lagano vuce na nfs sam u moto obliku. Mozda bi bilo bolje da su sve klase stavili. A hebiga bitno da je novi nastavak tu. Inace ja dvojku vrtim na 1280*1024 sve full, a i slazem se sa tvojom preporukom za konfu. |
imaš više klasa:Grand prix, Extreme 600, 1000 i 1200!
što se tiče vizualnog izgleda ne razlikuje se puno od dvojke al se razlika ipak vidi. |
jedva čekam mmmmmm
vrooom |
A publika je od kartona?:D
|
Kartonska publika mi je nešto definitivno najgore! Al tješi me da je to sve reciklirano pa ne šteti okolišu:grrr:
A kad izlazi full verzija? Ja iman MGP 2 i dobar je... |
nadamo se uskoro...:D
|
pa napisah vam: "September 2. 2005."
Hebo kaka je publika bitno da je voznja sto realnija ostalo ni nestignem vidjet.:burn: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:03. |