|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Svi znate da je jučer bilo malo hladnije u Zagrebu. Skoro pa je treballo palit grijanje. I sad ja jučer fino upogonim navečer svoju preshot konfu u dnevnoj sobi (mašina posuđena mami, bolje reči iznjajmljena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Kod mene je isto tako-samo što je ljeti za popizdit. Temp. u sobi nejde ispod 35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: Ispomoč u grijanju aka preshot
Citiraj:
Ooohh mamma ![]() This little piggy went to the market : giljotin This little piggy went to the gym : giljotin This little piggy went to the football match : giljotin Fleks opet diras u svetinju. Prvo Tagan, pa sada Preskija. Zelis da ti kaznjenicka bojna iz Novog Zagreba pokuca na vrata? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
|
Ma nemam ja ništa protiv preskija. Dapače rađe nekog preshota nego AMDa. AMD je nekako ženskast ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() nemoj da aemdejci vide ovo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Ali jako dobro i lijepo sročeno ![]() Sjedi 5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Bild to last. Nemre mu sibirska zima ništa. Ima pun kurac pleha, mase i svega ostalo kaj jednom autu treba. Jebeš ti korejca kad ga nemreš upalit na -45c ![]() Ferrari je za šminkere. Kad si vidio jedno pravo muško (kao mitzek naprimjer) sa škembom koje pije pivo i jede čušpajze i čevape, te ima modni detalj sa škembom da vozi ferrari. Odgovor: nikad. Ne stane mu trbuh pod volan. Pravi muški voze tenkove, šlepere i lade ![]() ![]() ![]() Ko je gledo novog batmana zna kaj je auto. A fakin blek tenk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
razmišljo sam si jednog dana imat prostoriju za te sve svoje igračke.... klimatiziranu i zamračenu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
masni vidli su ![]() ![]() ![]() e da inache ja vozim ladu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
the luda ribetna
|
nek sam dode ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Iako je to već 100 puta isfurana tema, moram nest pitat.. kupijo ja prije nekih 3-4 dana p4 2.4 (imo prije Celera, podsmjeh), i ubodem ja njega i veli on radi na 24 C. ?? Ma reko nije nest u redu, pipam prstima, skoro mi nokte odvali vent, pa to je Preskot... Ma kloknut cu ja njega.. Podignem na 2.6, nakon 2 sata UTea on na 24 C. podignem na 2.8, isto. 3.0, isto.. Kuler je origigi, box.. aj nekl mi netko kaže jel to normalno? Ice on jos, al brate, strah me vec... Zima ce, ocu da me grije nest.. I da, znam da nije topic, al ak je neko igro onu X2 the threath, meni to strašno šteka, oko 10-15 FPS-a. Grafulja je 9600Pro, nekloknuta. Imal tu lljeka? Neki peč il šta..
![]() |
#20 |
M.U.P.
|
Senzor ne čita kak spada. Stavi prst na heatsink pa češ znat kak grije.
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() koju matičnu imaš i s kojim programima očitavaš temp...?? kakve su temp u biosu...?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo već dva tjedna radi bez problema na 3.22 (18*179), a temp u praznom hodu je i dalje na 24, a kad upalim Prime95, nakon kojih sat vremena se ustabili na 43-44 C. Probavo sam pipat heatsink, koji je, opet napomenimo iz boxa, nije prevruć (hard mi je topliji od njega), probo pipat onaj lim odma ispod proca, on mlak, probavo mjerit sa MBO monitorom, veli 43C, probo sa Hardware monitorom, isto 43, sa Gigabyte EasyTuneom, opet 43, u biosu iste cifre... Nisam nit podizo napone jezgre, mislim da je negdje oko 1.275 il tak, po defaultu. I da, U Sandri piše da nema HT, a u Everestu i 3dMarku2005 piše da ima "but not enabled". Probao prčkat po biosu i nisam našo di se pali. Ploča je Gigabytova 8IK1100, i875P Chipset. Ja bi još njega kurio, iso do plafona, ali rokovi lagano počinju, a preveć ispita je ostalo za 9.mj... :mad: Budem ak dam godinu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|