![]() |
Ispomoč u grijanju aka preshot
Svi znate da je jučer bilo malo hladnije u Zagrebu. Skoro pa je treballo palit grijanje. I sad ja jučer fino upogonim navečer svoju preshot konfu u dnevnoj sobi (mašina posuđena mami, bolje reči iznjajmljena :D ). Radi se o konfi baziranoj na intel i915 ploči sa lga 775 procom na 3.0 GHZ 512 400mhz rama hynix, 120 gb sata barica, enlightovo kučište i sve ostalo On Board. Ja ju rabim za grid. I sad fino radi ona cijelu noč i dignem se ja jutros izletim iz svoje sobe u dnevnu i ono WTF, jebenih 7c toplije nego moja soba (termometar). Ono LOL :D :D :D . Po ljeti me boli đon kaj se grije zbog klime, ali ovo je fakat ono bio šok :D . Brijem da ću po zimi imat jebenih ušteda na plinu.
:beer: |
Kod mene je isto tako-samo što je ljeti za popizdit. Temp. u sobi nejde ispod 35.
|
Re: Ispomoč u grijanju aka preshot
Citiraj:
Ooohh mamma :smoke: This little piggy went to the market : giljotin This little piggy went to the gym : giljotin This little piggy went to the football match : giljotin Fleks opet diras u svetinju. Prvo Tagan, pa sada Preskija. Zelis da ti kaznjenicka bojna iz Novog Zagreba pokuca na vrata? :smoke: |
Ma nemam ja ništa protiv preskija. Dapače rađe nekog preshota nego AMDa. AMD je nekako ženskast :D . Pravi proc mora da se grije i da pije puno struje. Kad si vidio ferrarija koj se ne grije i ne pije. AMD je nekako više kao daewoo :D :D :D
|
Citiraj:
nemoj da aemdejci vide ovo...:smoke: |
Citiraj:
Ali jako dobro i lijepo sročeno:D Sjedi 5:D |
Fleks, po tebi je dakle Lada Niva auto pravog muskarca, a ne nekakvi digicki Ferrari :smoke:.
Nice try, but still you have failed to please Prescott Honour Guard :smoke: . |
Citiraj:
Bild to last. Nemre mu sibirska zima ništa. Ima pun kurac pleha, mase i svega ostalo kaj jednom autu treba. Jebeš ti korejca kad ga nemreš upalit na -45c :D Ferrari je za šminkere. Kad si vidio jedno pravo muško (kao mitzek naprimjer) sa škembom koje pije pivo i jede čušpajze i čevape, te ima modni detalj sa škembom da vozi ferrari. Odgovor: nikad. Ne stane mu trbuh pod volan. Pravi muški voze tenkove, šlepere i lade :D :D :D Ko je gledo novog batmana zna kaj je auto. A fakin blek tenk :D Ju si it end dont liv tu tel :D :D :D |
Hehe nigdje ja nisam kategoricki odbacio tezu kako je Niva los auto. Dapace, za pustaru i off-road dusu dalo, a ne ovi ulickani terenci danasnjice, na prvom grmu ostavis lak. :clap:
|
razmišljo sam si jednog dana imat prostoriju za te sve svoje igračke.... klimatiziranu i zamračenu :D, elektronika ima onaj miris od kojeg "boli glava" i ponekad mi je zlo od toga.... i užas grije sobu.... što je preko zime prednost :cool:
|
Citiraj:
|
masni vidli su:) i fleks cuvaj se na mitingu:D kad te moja zenskasta rucica odalami:smoke:
e da inache ja vozim ladu:p |
Citiraj:
|
nek sam dode;) sad sam se oporavio;) i opt pocinjem trenirat:D sad mi vas 3 nece moch nish:p
|
Citiraj:
:burn: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D |
Citiraj:
:D :D :D |
Iako je to već 100 puta isfurana tema, moram nest pitat.. kupijo ja prije nekih 3-4 dana p4 2.4 (imo prije Celera, podsmjeh), i ubodem ja njega i veli on radi na 24 C. ?? Ma reko nije nest u redu, pipam prstima, skoro mi nokte odvali vent, pa to je Preskot... Ma kloknut cu ja njega..
Podignem na 2.6, nakon 2 sata UTea on na 24 C. podignem na 2.8, isto. 3.0, isto.. Kuler je origigi, box.. aj nekl mi netko kaže jel to normalno? Ice on jos, al brate, strah me vec... Zima ce, ocu da me grije nest.. I da, znam da nije topic, al ak je neko igro onu X2 the threath, meni to strašno šteka, oko 10-15 FPS-a. Grafulja je 9600Pro, nekloknuta. Imal tu lljeka? Neki peč il šta.. |
Senzor ne čita kak spada. Stavi prst na heatsink pa češ znat kak grije.
|
Citiraj:
koju matičnu imaš i s kojim programima očitavaš temp...?? kakve su temp u biosu...?? |
Evo već dva tjedna radi bez problema na 3.22 (18*179), a temp u praznom hodu je i dalje na 24, a kad upalim Prime95, nakon kojih sat vremena se ustabili na 43-44 C. Probavo sam pipat heatsink, koji je, opet napomenimo iz boxa, nije prevruć (hard mi je topliji od njega), probo pipat onaj lim odma ispod proca, on mlak, probavo mjerit sa MBO monitorom, veli 43C, probo sa Hardware monitorom, isto 43, sa Gigabyte EasyTuneom, opet 43, u biosu iste cifre... Nisam nit podizo napone jezgre, mislim da je negdje oko 1.275 il tak, po defaultu.
I da, U Sandri piše da nema HT, a u Everestu i 3dMarku2005 piše da ima "but not enabled". Probao prčkat po biosu i nisam našo di se pali. Ploča je Gigabytova 8IK1100, i875P Chipset. Ja bi još njega kurio, iso do plafona, ali rokovi lagano počinju, a preveć ispita je ostalo za 9.mj... :mad: Budem ak dam godinu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:01. |