|
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Vrlo dobro sročeno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Je, smartphone je. I da, kamera je daleko bolja na Nokii |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]() Btw odlican review mobitela, ovaj one x je skroz jedan fin uredajcic , samo mi nikako nije jasna vrlo mala razlika u cijenama ta 2 mobitela (njuskalo,jel) .Ipak je one x bolji mobitel i to za klasu.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Koliki znam, htc se zbog tih tipki posvađao s googlom. Google je htio da nemaju uopće tipke, već da se koriste one "integrirane" u ICS. Htc je napravio po svom. I mene čudi mala razlika u cijeni, one s mi se čino idealan za zamjenut postojeći HD2 a izgleda da će bit mrvu jeftiniji od one x, kaj i nije tako idealno. Bio bi zgodan jedan ljetni giveaway Htc-ovih mobitela. One s date meni jer sam se divno dosjetio, a za one x neka ekipa odgovara na neka pitanja. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
naravno da nema cccc koliko se ekipa zgrazala nad appleovom politikom da je telefon cijeli zatvoren a sad htc nokia i ostali provode istu tu politiku ![]() ![]() inace cekam predstavljanje iphone 5 al ak nebude ispunio moja ocekivanja one x je definitivno u uzem krugu
![]() |
#13 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Mislim da se greskica potkrala, na HTC one X-u stoji reza 720x1080 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Nemojte sada u OT, zna se da ima mobitela s punom boljom kamerom od iPhonea, što smo mi "piscu" i htjeli reći, jer netko tko prati tu tematiku i pročita review ova dva HTC-a(usput i tu rečenicu za kameru) će pomislit da "novinar" ili nema pojma o mobitelima ili je Apple masno platio za reklamu. EDIT: Da se nadovežem, recenzija je stvarno oke, zato mi i "smeta" ovo gore(vjerujem i većini zbog istog razloga). End of story.
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Da prodaju se vise uredjaji od HTC, ali ko kaze da su bolji(ima vise jezgri x3 vecu cijenu opet nije smooth yawn xD). Uzmimo primjer: Recimo da je Mercedes (lupam c220) proglasen najboljim vozilom, posto se ne prodaje vise od Golf 2 znaci da nije bolje (neki ce rec glup primjer, ali je totalna refleksija ovog slucaja)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Odlican review! Planirao sam uzeti HTC one X (trenutno koristim samsung galaxy s sa custom romom) ali sam odlucio malo pricekati jer mi za par mjeseci istice ugovor u vipu. Jel netko od vas koristio jedan od navedenih mobitela? Jel to stvarno toliko brzo kako citam po raznim sajtovima i gledam po jutjubu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Fresh Juice
|
Je, brz je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Fresh Juice
|
Eto, najbolji fotić ima Nokia 808 http://www.gsmarena.com/pureview_bli...review-773.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|