![]() |
HTC One S i X - dva moćna smartphonea
Testirali smo HTC One S i X pametne telefone.
|
Vrlo dobro sročeno!
|
"Kvaliteta fotografija i video materijala nije loša no još nije na razini najboljeg fotoaparata od svih smartphonea - iPhone-a 4S." Sta nokia N8 nije smartphone?
|
Je, smartphone je. I da, kamera je daleko bolja na Nokii
|
Ipak mi se cini da to pisac nije uvidio :D-
|
Nije ni čudo da ne spominje Nokiu, ipak je to prilično mrtav smartphone i valjda se prodaje jedan naspram 10 000 Androida.
|
pa i sony xperia s lupa guzove sa svojim fotićem.
|
Citiraj:
Btw odlican review mobitela, ovaj one x je skroz jedan fin uredajcic , samo mi nikako nije jasna vrlo mala razlika u cijenama ta 2 mobitela (njuskalo,jel) .Ipak je one x bolji mobitel i to za klasu. |
Ja jos uvijek ne mogu shvatit zasto su izbacili "menu" tipku:stoopid:
Valjda se furaju na ajfon, pa ce sljedeca generacija imat 2 tipke, a ona poslije samo jednu:D |
Koliki znam, htc se zbog tih tipki posvađao s googlom. Google je htio da nemaju uopće tipke, već da se koriste one "integrirane" u ICS. Htc je napravio po svom.
I mene čudi mala razlika u cijeni, one s mi se čino idealan za zamjenut postojeći HD2 a izgleda da će bit mrvu jeftiniji od one x, kaj i nije tako idealno. Bio bi zgodan jedan ljetni giveaway Htc-ovih mobitela. One s date meni jer sam se divno dosjetio, a za one x neka ekipa odgovara na neka pitanja. ;) |
Citiraj:
|
naravno da nema cccc
koliko se ekipa zgrazala nad appleovom politikom da je telefon cijeli zatvoren a sad htc nokia i ostali provode istu tu politiku :)) marketing je kurva :) inace cekam predstavljanje iphone 5 al ak nebude ispunio moja ocekivanja one x je definitivno u uzem krugu |
Citiraj:
Mislim da se greskica potkrala, na HTC one X-u stoji reza 720x1080 :) |
Citiraj:
Upravo to....Inace recenzija je ok... |
Citiraj:
|
Nemojte sada u OT, zna se da ima mobitela s punom boljom kamerom od iPhonea, što smo mi "piscu" i htjeli reći, jer netko tko prati tu tematiku i pročita review ova dva HTC-a(usput i tu rečenicu za kameru) će pomislit da "novinar" ili nema pojma o mobitelima ili je Apple masno platio za reklamu.
EDIT: Da se nadovežem, recenzija je stvarno oke, zato mi i "smeta" ovo gore(vjerujem i većini zbog istog razloga). End of story. |
|
Da prodaju se vise uredjaji od HTC, ali ko kaze da su bolji(ima vise jezgri x3 vecu cijenu opet nije smooth yawn xD).
Uzmimo primjer: Recimo da je Mercedes (lupam c220) proglasen najboljim vozilom, posto se ne prodaje vise od Golf 2 znaci da nije bolje (neki ce rec glup primjer, ali je totalna refleksija ovog slucaja)? |
Odlican review!
Planirao sam uzeti HTC one X (trenutno koristim samsung galaxy s sa custom romom) ali sam odlucio malo pricekati jer mi za par mjeseci istice ugovor u vipu. Jel netko od vas koristio jedan od navedenih mobitela? Jel to stvarno toliko brzo kako citam po raznim sajtovima i gledam po jutjubu? |
Je, brz je.
|
Eto, najbolji fotić ima Nokia 808
http://www.gsmarena.com/pureview_bli...review-773.php |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |