|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem sa tri modula
MB Gigabyte K8N Ultra-9 sa zadnjim BIOS-om AMD 64 3500 Venice jezgra Tri modula KingMax SuperRAM 512Mb Problem je u tome kad koristim sva tri modula kompjuter se neće dignuti već daje dugi beep signal, kada ostavim dva modula (bez obzira da li su single channel ili dual channel) komp radi bez problema. E sad, nije mi jasno; da li moraju biti popunjena dva ili četiri slota i da li nove ploče ne rade ako su ispunjena tri slota? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
BIOS ploče stavit novi. probat 2T postavku u biosu. probat neka druga 3 sticka.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The LowRider
Datum registracije: Jun 2005
|
Probaj pročitat upute za ploču, možda je specificirano na koje module moraš popunit, i probaj dva u dual channel i jedan u single!! ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Isprobao sam sve varijante i nekoliko različitih memorija. Izgleda da je Gigabyte odlučio izbjeći problem sa memorijom pomalo radikalno, ali što je tu je. Dakle, možete koristiti 1, 2 ili 4 memorijska modula, a na treći zaboravite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
da to i meni piše u knjižici, samo 1, 2 ili 4. neznam otkud su se odlučili za taj čudnovati potez, možda da ostane neka 'ravnoteža' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|