| 
 | |||||||||||
|  10.07.2011., 15:45 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2009 Lokacija: zagreb 
				 | 

Umrezavanje dva kompa preko interneta?
			 Kako umrezit 2 kompa preko interneta. Htio bi se spojit s frendom da mozemo prenosit podatke. Da nemoramo preko usb-a ili preko uplod hostinga. Probo sam sa hamachijem ali nejde. Ako neko zna kako napravit. Ja imam W7 64bit, a on ima vistu 32bit. | 
|   |   | 
|  10.07.2011., 15:49 | #2 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | Teamviewer.com 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  10.07.2011., 16:14 | #5 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | Citaj malo, mozes i napraviti fixni ID i pass, pustis ga da se starta sa winsima i frend se spoji kad hoce. 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  15.07.2011., 01:37 | #7 | 
| Does youer dewg byte? Datum registracije: May 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Podatke ovak-ionak ti moraš uploadati, a on downloadati. Da ne komplicirate previše, napravi Dropbox account i dijelite datoteke na taj način. 
				__________________ " Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? "   | 
|   |   | 
|  15.07.2011., 12:13 | #8 | 
| Community Manager Datum registracije: Nov 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Zasto jednostavno nestavite obojica FTP server na racunalo (XAMPP) i sharujete odredjenoj folder koji cete koristisi za prebacivanje samo? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |