![]() |
Umrezavanje dva kompa preko interneta?
Kako umrezit 2 kompa preko interneta. Htio bi se spojit s frendom da mozemo prenosit podatke. Da nemoramo preko usb-a ili preko uplod hostinga. Probo sam sa hamachijem ali nejde. Ako neko zna kako napravit. Ja imam W7 64bit, a on ima vistu 32bit.
|
Teamviewer.com
|
meni treba da ja recimo nemoram bit za kompom, a da si uzme kaj treba. Za TW ja mu moram dat podatke. ID i PW
|
Pa daš mu podatke koje treba jednom i gotovo. Dalje se može spojit svaki put kad hoče sam, samo treba tvoj teamviewer broji, koji se ionak ne mijenja.
|
Citaj malo, mozes i napraviti fixni ID i pass, pustis ga da se starta sa winsima i frend se spoji kad hoce.
|
Dali je moguce, da ja napravim Homegrope na svom kompu, oznacim foldere koje on moze vidjet i da se on preko interneta spoji na moje homegrupe.
|
Podatke ovak-ionak ti moraš uploadati, a on downloadati. Da ne komplicirate previše, napravi Dropbox account i dijelite datoteke na taj način.
|
Zasto jednostavno nestavite obojica FTP server na racunalo (XAMPP) i sharujete odredjenoj folder koji cete koristisi za prebacivanje samo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |