|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
POKRALO ME (Max ADSL)
Skida sam muziko preko eMule i ostavija sam da mi skida dok me nije bilo doma. Uglavnom ja sam skinija 70 MB muzike, a ružni žohari su s mog kompjutera uploadali 300 MB. Kako imam paket od 512 MB mjesečno nije teško zaključit da su me gadno zajebali. Zanima me kako da zabranim bilo kakav upload s mog kompjutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A drugi mjesec ćeš biti malo pametniji ![]() ![]() ![]() Valjda... SVAKI p2p program ima u opcijama za namjestiti koliki upload dozvoljavaš ![]() Kao što vidiš na to trebaš jako pazit. Pogledaj si u opcijama eMule-neddje moraš imati za namjestiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
dobar si... skidao bi od nekoga a nebi ništa dijelio... pa to je bit p2p kolko se ja kužim u to ![]()
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a gle zealus da imam flat ko sav NORMALAN svijet sherao bi CJELI hard a ovako se susosjecam sa kolegom .... Shit hapends man budes pazio ![]()
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Jel zna ko kad će carnet DSL uvest. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
U pravilu ti svi programi za skidanje kao najmanji upload dopustaju 3kb/s sto je sasvi ok. To uvijek ides prvo podesit zato sto ti je u svim programima on namjestena kao beskonaacan, kolko god mos dat. Inace sto veci upload ice ti sporije download.
![]() |
#7 |
Premium
|
Problem je što kod eMule, kad spuštam brzinu uploada on mi smanjuje i brzinu downloada. Može li se nekako zabranit pristup određenim folderima (oni u kojima je muzika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
NetLimiter v1.3. Lijepo stavis da ti je max upload 1 kB/s..
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
fino stavish netlimiter i miran si. i nek mi nitko ne prodaje spiku: "moras shareat i sl.", NEMORAS. shareaju oni koji imaju bolesno brze uploade. ja da imam neku 100MBit vezu, stavio bi jedno 20 slotva za upload...ovako..NEMOZE! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne mogu nać nigdi taj NetLimiter. Odakle ste da downloadirali |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Koristim DC++ i prvo što gledam je kakvu čovjek ima konekciju na net. Jer ako ima DSL za 99 kn tebi niš ne korist da imaš najbržu vezu na svijetu isto ko da skidaš sa dialup-a ili isdn-a, ili ti našeg kabla. Satelitska veza je u većini slučajeva također spora jer za spajanje koriste najjeftiniju vezu, a za primanje satelit. Skužio sam da skandinavci imaju brzu vezu, i oni koji imaju LAN(T3) i LAN(T1). Tkođer se veza uspori ako je onaj od kojeg skidaš dopustio da od njega skida više korisnika.
![]() |
#14 |
JDM
|
E ljudi ajmo napravit protest pred T-comovom zgradom. Onak skupi nas se 50ak i roštiljadu prek puta njih u parkiću. Spalimo koj modem. Odemo se popišat na zgradu. Možda nam spuste cijene još malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Netmeter Netlimiter |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma u folder za shareanje stavi windows datoteke pa ako ce skidat nek skida. Ne tribaju ti nikakvi programi za zastitu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
T- com je jedna fina europska tvtrka koja nam prodaje muda pod bubrege i vidi da im uspijeva. Daj više shvati da T-com neće spustit cijene da ih traži Sveti Petar. Spustit će ih kad izmuzu još više para (tek su na početku) i kad se neko od uvaženih političara udostoji potegnut to pitanje. A ti odi i pišaj i pali kolko hočeš. Jedino kaj ćeš postić je pendrekom prek leđa i pravac Jankas.
![]() |
![]() |
#19 |
JDM
|
ja to ne kužim. Preko granice DSL flat za učenike preko ARNESA (nešto ko karnet) košta 120kn. Pa nekje valjda i mi obični ljudi možemo? Ne plačat račune, protest.. BIlo kaj... Ovo više nije podnošljivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
M.U.P.
|
Dok god imaju monopol jedino kaj ne možeš je ne uzimat od njih usluge. Boli njih racku za 1korisnika više ili manje. Preko granice i tu-Nebo i Zemlja. Stoga šuti i plaćaj jer drugog izbora nemaš(ili totalni comm blackout). Zvuči žalosno za 21.st ali tak je kak je.
![]() |
#22 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Dark side Moderator
|
bude bude vjeruj mi. Cjelu infrastrukturu drzi t-com. Ostali operateri bit ce samo za promet kao sto je sad iskon. To ionako nema neke veze jer su cjene iste cak je i zeznutije ak si iskonov korisnik a imas nekih problem a jer te onda saltaju tamo vamo. Dok drugi operatori budu rjesili svoje centrale ja cu vec naveliko brijat na neku 10 MB/s konekciju.
![]() |
#24 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A po njihovim izjavama to bude za godinu dvije
![]() |
![]() |
#26 |
M.U.P.
|
Da za 1-2 god kad im T-com proda svoje stare centrale pa da vidiš veselja. (za 1-2god ovi će zgrnut jo 3 Velebita love)
![]() |
#27 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
Max-dsl: Internet do daske :clap:
![]() |
![]() |
#28 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Mene vise zanima kolko su oni već zgrnuli u ovih 6-7 godina kolko postoje
![]() |
![]() |
#29 |
Dark side Moderator
|
vjeruj mi to ce ti bit stanga. jako jako puno love. radit ce pomalo u velikim gradovima i zadovoljti ce se samo sa prometom u ostatku hrvatske jer su svi redom priznali da ni sad mogu JEDVA bit jeftiniji od HTa. A da ce gradit po hrvatskoj centrale masovo i da ce ih zavrsit za godinu dana nema sanse. Al daj boze! ![]()
![]() |
#30 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
a da se jednostavno napravi nekakva ogranizacija ili kaj vec ... da se ljudi organiziraju i sami probaju napraviti svoj vlastiti internet provider ili kaj vec .. recimo ko kaj napraviju po celom gradu w-lan .. pa valjda se onda moreju i na nekaj vece organizirati ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|