|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
DELL Inspiron Mini 10V - ne radi backlight
Imam problem s DELL Inspiron Mini 10V Laptop radi, ali ekran je toliko taman da se ništa ne vidi. Kad uperim svjetlo u ekran, onda se nešto i nazire, pa zbog toga odbacujem mogućnost da se kabel odspojio. Pretpostavljam da je otišao LCD inverter. E sad, gdje bih to mogao kupiti u Hrvatskoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tamo gdje si kupio, posalji im upit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
koliko ja znam to je 10.1" ekran koji ima LED osvjetljenje, jesam li u pravu? ako je LED onda nema inverter, ako je problem u led osvjetljenju imam ja jedan 10.1" ekran razbijen sa ispravnim osvjetljenjem, na samoj toj, nazovimo traci ledica (koja se jednostavno moze prebaciti), ima i nesto malo elektronike pa bi mozda tu mogao biti problem. to je sad jedan od mogucih problema, nisam bas imao slucajeva sa problemom osvjetljenja led ekrana. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ali našao sam na ovoj stranici da postoji inverter za taj laptop, pa mi nije ništa više jasno ![]() http://www.batterycentury.com/dell-i...-p-185214.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Izgleda da je marmarko u pravu. Kompletno sam rastavio laptop i nigdje nisam našao inverter. Šta sad? Jel zna netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa problem je u regulaciji / upravljanjem osvjetljenja, ako nema klasični inverter za ccf lampe opet ima sklop za upravljanje LED osvjetljenjem koji neradi kako treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|