|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
shortcut od network connectionsa je nestao
Na neku foru sam uspio obrisati shortcut od network connectionsa (dolje lijevo kraj sata, ona 2 ekrančića koja su crna kada sam offline). Kak da ih vratim ? :mad: Naravno radi se o XP :confused:
![]() |
#2 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
? pa kad si offline onda tam nema nikakve slikice, a kad si online ona au tam dva monitora koji se kao pale i gase..... il sam te ja krivo shvatio..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Control Panel > Network Connections Desni klik na onu vezu koju koristis, biras Properties pa ukljucis Show icon in notification area when connected.
![]() |
#4 |
Premium
|
To je uključeno no kada sam bio offline imao sam shortcut od samih network connectionsa (2 ekrana i crveni križić preko njih). Kada bih se spojio na net imao bih 2x dva ekrana. Jedan par koji bi pokazivao ovu moju vezu i drugi (sada bez križića). Možda sada pilim ali tak je bilo........
![]() |
#5 |
Moderator
|
Ta ikonica sa dva monitorcica ti prikazuje dal je veza uspostavljena. Kad nije onda ima crveni krizic ali to je samo kod mreze (LAN i sl.). Za dial up je vidis samo kad si spojen (kad nisi onda je nema). Napravi ono sto sam ti rekao za sve konekcije koje vidis. Bas te nisam dobro skuzio ali da li vidis ikonicu od dial upa preko kojeg se spajas? Imas li kakvu drugu mrezu spojenu?
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
ako san dobro kuzija sta trebas klikni desni klik na my network places te odaberi properties opet desni klik na local area network pa properties ukljuci "Show icon in notification area ..."
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Sve radi, neki dan sam disejblao LAN jer mi više nije trebao, a ta ikona je bila baš od njega. Sada je opet enejblan i opet sam dobio ikonu...... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|