|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
(riješeno) matična ne radi
maticna k82 neo; 3 problema koja sam otkrio: 1. cim joj se da struja komp se pali, znaci ne treba stisnut tipku za paljenje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Promjeni bateriju na matičnoj i probaj drugi CD/USB s Windowsima za instalaciju. Isto tako provjeri da li ti je Wake On Power opcija uključena na matičnoj i da li je uopće imaš. Probaj još odspojiti power konekciju kablova od kućišta (Reset, Power On, HDD LED etc), pa vidi da li će ti se i onda paliti čim ukopčaš struju, čisto da vidiš da možda nije neki tehnički problem do kućišta i kablova. Ne bi bilo na odmet, što se instalacije Windowsa tiče, da probaš druge SATA kablove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
promijenio sam bateriju, stara baterija je iznasila 0,6V to sigurno nesto znaci da se ispraznila ali ne znam kako i zamijenio sam je s novom i opet ista stvar, win sam isto probao sa 2 razlicita cd-a, odsopjio sam kablove i opet isto, samo ovo wake on power nisam prbao ne znam di se to nalazi ali sumnjam da opet i ta opcija ne dozvoljava da se win nedaju instalirati i da izbacuje eror??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
P.S. nemre bit do drugih kmponenata jer kad sam stavio drugu maticnu sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
A jesi probo i tu svoju maticnu stavit negdje drugdje?Ak ti je rezultat isti onda je MBO osla u vjecna lovišta ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
|
Probao sam stavit i opet isto a hvala vam a znaci otisla je nema joj spasa i stara je to ploca da bi isao popravljat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|