![]() |
(riješeno) matična ne radi
maticna k82 neo; 3 problema koja sam otkrio: 1. cim joj se da struja komp se pali, znaci ne treba stisnut tipku za paljenje :) 2. nemogu se instalirati windowsi zbog blue screen of death uvijek neki drugi eror izbaci i na razlicitim djelovima instalacije npr. eror c000021a (fatal system eror) i slicni kao check your bios updates.... 3. ako ga istekam iz struje bio se automatski flasha vraca se na tvornice postavke. Eto mislim da je maticna otisla, al eto pitam tek toliko da mi neko potvrdi jel ima ikakvog spasa ili u smece??? :(
|
Promjeni bateriju na matičnoj i probaj drugi CD/USB s Windowsima za instalaciju.
Isto tako provjeri da li ti je Wake On Power opcija uključena na matičnoj i da li je uopće imaš. Probaj još odspojiti power konekciju kablova od kućišta (Reset, Power On, HDD LED etc), pa vidi da li će ti se i onda paliti čim ukopčaš struju, čisto da vidiš da možda nije neki tehnički problem do kućišta i kablova. Ne bi bilo na odmet, što se instalacije Windowsa tiče, da probaš druge SATA kablove. |
promijenio sam bateriju, stara baterija je iznasila 0,6V to sigurno nesto znaci da se ispraznila ali ne znam kako i zamijenio sam je s novom i opet ista stvar, win sam isto probao sa 2 razlicita cd-a, odsopjio sam kablove i opet isto, samo ovo wake on power nisam prbao ne znam di se to nalazi ali sumnjam da opet i ta opcija ne dozvoljava da se win nedaju instalirati i da izbacuje eror???
|
P.S. nemre bit do drugih kmponenata jer kad sam stavio drugu maticnu sve radi.
|
A jesi probo i tu svoju maticnu stavit negdje drugdje?Ak ti je rezultat isti onda je MBO osla u vjecna lovišta :) A ako ti je bas tolko prirasla srcu odnesi u najblizi servis tamo ce ti za 20kn pregledat i rec sta je riknulo (a ko zna mora i popravak nebude skup tj. ako ga bude bilo)
|
Probao sam stavit i opet isto a hvala vam a znaci otisla je nema joj spasa i stara je to ploca da bi isao popravljat :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |