|
![]() |
#1 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) ATI Radeon HD 2600XT & Acer S243HL 24'' LCD - ne radi 1920x1080 rezolucija
Imam novi monitor, Acer S243HL, 24'' Full HD, kada stavim na rezoluciju 1920x1080, moram se poigrati sa Scaling-om u CCC jer inace mi je slika u crnom okviru, kada to namjestim, nakon nekog vremena kao da se CCC resetira i izgube se sve postavke, onda moram vratit na 1680, pa resetirat CCC i opet na 1920 i podesiti Scaling. Skinuo sam zadnje drivere i instalirao. Jucer sam ugasio komp na 1920 rezi, i danas ujutro ga nisam mogao upaliti, vec sam morao ga resetirat na prekidacu napajanja, onda je ok bilo, i kad sam ga upalio opet je 1920 reza skroz zmrdana ![]() ![]() Problem je samo na 1920 rezoluciji, ove nize su ok, ali nemogu radit tako, mutno mi je... Je li to do drivera, ili graficke? To se desava u normalnom radu, surfanju itd, ne igranju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
jesi probao spajat na vga i dvi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Uspio sam srediti Full HD rezoluciju, ali imam sad jos jedan problem, otkada sam promijenio monitor, kad ugasim komp, ostane mu svijetliti ledica od HDD-a na kucistu, i kada ga zelim upaliti, zavrte se svi ventovi na 5sec i ugasi se, te tako konstantno radi, kao da nesto srusi na boot-anju. Kada iskopcam HDMI kabel od monitora iz graficke, onda se upali najnormalnije...??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|