![]() |
(riješeno) ATI Radeon HD 2600XT & Acer S243HL 24'' LCD - ne radi 1920x1080 rezolucija
Imam novi monitor, Acer S243HL, 24'' Full HD, kada stavim na rezoluciju 1920x1080, moram se poigrati sa Scaling-om u CCC jer inace mi je slika u crnom okviru, kada to namjestim, nakon nekog vremena kao da se CCC resetira i izgube se sve postavke, onda moram vratit na 1680, pa resetirat CCC i opet na 1920 i podesiti Scaling. Skinuo sam zadnje drivere i instalirao. Jucer sam ugasio komp na 1920 rezi, i danas ujutro ga nisam mogao upaliti, vec sam morao ga resetirat na prekidacu napajanja, onda je ok bilo, i kad sam ga upalio opet je 1920 reza skroz zmrdana :hitthewal::hitthewal:
Problem je samo na 1920 rezoluciji, ove nize su ok, ali nemogu radit tako, mutno mi je... Je li to do drivera, ili graficke? To se desava u normalnom radu, surfanju itd, ne igranju... |
jesi probao spajat na vga i dvi?
|
Monitor mi ima samo vga i 2 hdmi-a...ja sam ga spojio preko adaptera sa dvi-hdmi, hdmi kablom...probao sam i prvi i drugi dvi i hdmi, ista stvar...nisam probao vga
|
Probao sam spojiti VGA kablom, ali onda imam najvecu rezoluciju 1600x1200...a to mi ne pase nikako...
|
Uspio sam srediti Full HD rezoluciju, ali imam sad jos jedan problem, otkada sam promijenio monitor, kad ugasim komp, ostane mu svijetliti ledica od HDD-a na kucistu, i kada ga zelim upaliti, zavrte se svi ventovi na 5sec i ugasi se, te tako konstantno radi, kao da nesto srusi na boot-anju. Kada iskopcam HDMI kabel od monitora iz graficke, onda se upali najnormalnije...???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:36. |