|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sto mislite o MS8167C - MATSONIC !?
Treba mi za frenda neka maticna socket A,on ce to sve poslozitri unutra bez ikakvog klokanja,da li je ovo donekle ok plova za nekakav AMD 2000+ bez klokanja ilida bjezim od matsonica? koliko to vrijedi cirka? 150kn?
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja sam imo Matsonic 8137c+ VIA KT 266 Ploca je vila sasvim OK, kaj je najbolja fora subjektivno otvaranje prozora od windowsa, i podizanje aplikacija, djeluje mi na toj ploci brze barem 50% nego na klokanoj NFORCE 2 A ovaj model ne znam , ocito je neki noviji chipset gore, jel Via? Ak je mislim da je to OK ploca Iako ce vecina odma popljuvat matsonic
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Iskustvo je pokazalo da matsonic, esc, asrock i ostali za ne klokane mašine su čisto zadovoljavajuče, bez obzira na platformu. Frendu 2.8 P4 kojeg sam ja slago na Aarocku radi več pun kurac dugo i ima manje problema (čitaj 0) nego ja na svojoj Brand name. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma teorija je ova - kolko jebeš tolko sjebeš. Netko ko ne prčka svejedno mu je kaj ima. A PC po kojem se ne prčka i ne hebe dugo živi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Matsonic= bježi od toga! Ovako u uredu imamo Matsconic&Maxpower based konfe i non stop nekaj krepava. Najnovije USB portovi na 8/10 kompova skureni. Prije toga, jedan disk na mjesec, uz koju ploču, RAM. Da ne gvorim o tome da i LAN na tim pločama ne valja! DAkle Matsonic, NE! ECS nešto bolji! ASrock nešto bolji od ECS Moja preproruka neka MSI ploča s VIA čipsetom, može i AOpen dapače al od šroteksa bježi!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Moja je filozofija da se komp treba redovito otvarati (makar i reda radi) i ako nije redovito "provjetravan" sugurno se usmrdio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
A neznam imao sam matsonic plocu dvije godine i meni je ploca bila super... A neznam moja preporuke je msi ali niti matsonic nebi trebao raditi sranja bar ja nisam imao sranja ...
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma i ja mislim da taj matsonic nije neka sreca...otpada. A i taj tip koji to prodaje nudi mi athlon YP 1900+ sa coolerom za 350 kn sto je malo previse.valjda bi za plocu trazio 500kn .... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Mat"šrotnic"? (smijeh u pozadini)
Čim dalje briši od te ploče. Ja sam ju imal 2 god. i samo sam imao probleme. Ako ja nisam nekaj syebal onda mi je ploča syebala. Sve samo ne Mšrotnic! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|