![]() |
Sto mislite o MS8167C - MATSONIC !?
Treba mi za frenda neka maticna socket A,on ce to sve poslozitri unutra bez ikakvog klokanja,da li je ovo donekle ok plova za nekakav AMD 2000+ bez klokanja ilida bjezim od matsonica?
koliko to vrijedi cirka? 150kn? |
Ja sam imo Matsonic 8137c+ VIA KT 266
Ploca je vila sasvim OK, kaj je najbolja fora subjektivno otvaranje prozora od windowsa, i podizanje aplikacija, djeluje mi na toj ploci brze barem 50% nego na klokanoj NFORCE 2 A ovaj model ne znam , ocito je neki noviji chipset gore, jel Via? Ak je mislim da je to OK ploca Iako ce vecina odma popljuvat matsonic |
Iskustvo je pokazalo da matsonic, esc, asrock i ostali za ne klokane mašine su čisto zadovoljavajuče, bez obzira na platformu. Frendu 2.8 P4 kojeg sam ja slago na Aarocku radi več pun kurac dugo i ima manje problema (čitaj 0) nego ja na svojoj Brand name. :burn:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma teorija je ova - kolko jebeš tolko sjebeš. Netko ko ne prčka svejedno mu je kaj ima. A PC po kojem se ne prčka i ne hebe dugo živi :beer:
|
Matsonic= bježi od toga!
Ovako u uredu imamo Matsconic&Maxpower based konfe i non stop nekaj krepava. Najnovije USB portovi na 8/10 kompova skureni. Prije toga, jedan disk na mjesec, uz koju ploču, RAM. Da ne gvorim o tome da i LAN na tim pločama ne valja! DAkle Matsonic, NE! ECS nešto bolji! ASrock nešto bolji od ECS Moja preproruka neka MSI ploča s VIA čipsetom, može i AOpen dapače al od šroteksa bježi! |
Citiraj:
Moja je filozofija da se komp treba redovito otvarati (makar i reda radi) i ako nije redovito "provjetravan" sugurno se usmrdio...:D |
A neznam imao sam matsonic plocu dvije godine i meni je ploca bila super...
A neznam moja preporuke je msi ali niti matsonic nebi trebao raditi sranja bar ja nisam imao sranja ... |
Ma i ja mislim da taj matsonic nije neka sreca...otpada.
A i taj tip koji to prodaje nudi mi athlon YP 1900+ sa coolerom za 350 kn sto je malo previse.valjda bi za plocu trazio 500kn ....:fuming: |
Mat"šrotnic"? (smijeh u pozadini)
Čim dalje briši od te ploče. Ja sam ju imal 2 god. i samo sam imao probleme. Ako ja nisam nekaj syebal onda mi je ploča syebala. Sve samo ne Mšrotnic!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |