|
![]() |
#1 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ajde Masni, cekamo rezultate!
evo moda.. ![]() i Masni čisti kuler ![]() ![]()
![]() |
#2 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
pazi malo s tim prstima kad sljikaš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Sad će bot zabave skidanja masnoće s monitora :d
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
evo me... ![]() nakon VELIČANSTVENOG VDROOP MODA (by bude*TM), stvar radi fenomenalno...blago rečeno... ![]() ![]() nisam ga jucer odmah palio s vodenim, bilo mi je malo zao kompa jer smo ga izmrcvarili ko svinju, htio sam ga pustiti da se malo "odmori":clap:... evo, ovako po sjecanju: bios_vcore : 1.400 - očitavanje 1.400-1.425 1.450 - očitavanje 1.460-1.480 1.500 - očitavanje 1.525-1.540 znaci da pri opterećenju vcore malo overvolta, sto je dobro, oscilacije su male... kad dođem navecer doma, budem sve tocno istestirao pa cu javiti rezultate, premda mi se cini da mi moj tagan nece biti dosta jak za pravi OC...(tu bi trebao Isus uletit sa enhanceom 520W ![]() ((+ imamo bude i ja jos jedno iznenađenje, ali o tome kad dođem doma... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
izgleda da nekaj ne stima ili je to kraj proca ili sam ja nekaj zaboravio/zahebo... na 270 FSB (4050 MHz) nema problema i brijem si da cak i na default voltazi radi stabilno (sad ploca malo overvolta zbog moda, ali za ful malo, cca 0,02V ![]() ali, na 280 FSB se boota bez beda i taman kad se windowsi pocnu dizat, reset... ![]() i tako cijelo vrijeme, probao sam sve voltaze, od 1.400 do 1.600 (u pomacima od 0.125V) i nema sanse, svaki put se resetira na istom mjestu... ![]() temp je, barem po biosu, ok, na 280 FSB cca 50 stupnjeva (ali sam negdje procitao da je asus prilicno optimistican sto se tice ocitanja temp i da vrijednosti u biosu nisu bas tocne, temperature treba povecati za 5-10 stupnjeva...), ali to sad nije bitno, znaci temp je ok, voltaza ne varira, malo overvolta, ali i to je ok...kaj sad...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Warcraft III TFT
|
Izgleda da je to limit fsb-a proca ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
E da je meni mod uspio... Šta se Bude hvališ??? Ovo je moja ruka na 19" Ipak imam 2m
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To nije ruka neg veslo. Tabi, kada se žuri na kopno, a trajekt ide sporo, samo zamahneš 2 puta i eto te tamo.
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Sad je meni žao što nemam 21" monitor da pokažem svoju šapu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam jel to limit fsb-a, na starom 2.4c mi je bio stabilan na 289 FSB i na 1.7V, ne kuzim... zakaj nemre na 280 FSB neznam, boota na svakoj voltazi od 1.4 do 1.6, ali nece u windowse, restarta ne drito kad se pojavi welcome screen...:confused: jel ima ko kakvu ideju...??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
Nema ti druge nego donesi plocu u Zg da i tebi to zalemim ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
ali mi sad zato fino temp ne prelazi 55 stupnjeva u full loadu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Inače,odlična serija proceva ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
update : baš kada su svi pomislili da je moj proc dosao do kraja, evo sta mi se dogodilo... ![]() izgleda da ipak nije ploca, odnosno FSB dosegnuo svoj max, nego je nesto drugo, a sad sto, znati cu kroz par dana... prvo ide jače napajanje, onda hlađenje mosfeta i na kraju hlađenje proca...e to ce tek biti zajebancija... ![]() evo slikica, slikano mobitelom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
update: nabavio sam enhance 520W... nakon što sam bio uvjeren da je problem bio u napajanju, došao sam do enhance-a 520W (hvala sky ![]() nažalost, jače i bolje napajanje nije mi pomoglo da dignem proc preko 4050 MHz u windsowsima... ![]() ![]() ipak, nisam odustao...pokušao sam srediti malo bolje hlađenje pa da vidim jel u tome problem...i izgleda da je...:mad: evo što sam napravio...napunio sam 3 vrećice vode (one za meso ![]() ![]() pošto sam vrlo nestrpljiv, odlučio sam probati sa tim što imam...uzeo sam zdjelu za grah (onu veliku ![]() u zdjelu sam stavio led i ledenu vodu, u to sam uronio sito i u sito stavio pumpu od vodenog hlađenja...(sito je bilo neophodno jer bi mi mogao komadić leda uletit u pumpu)... ![]() eto, kad je sve bilo spremno, upalio sam pilu da vidim kako radi moj eksperiment...:clap: :clap: evo rezultata: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
dakle, dobio sam 280 FSB u windowsima...za testiranje stabilnosti nisam imao vremena, ipak se led brzo topi... ![]() voltaza na 280 FSB je bila 1.475 ili 1.5V, nisam ziher... ![]() čak sam uspio i doc do 285 FSB u windowsima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
naravno, svu tu skalameriju sam i poslikao sa mobom pa pogledajte...ja sam se sam sebi smijao...:clap: :clap: http://img199.echo.cx/my.php?image=led6zh.jpg http://img199.echo.cx/my.php?image=led10cp.jpg http://img199.echo.cx/my.php?image=led37dl.jpg http://img199.echo.cx/my.php?image=led21ne.jpg http://img199.echo.cx/my.php?image=led41jw.jpg e, da, evo i slikica iz biosa... ![]() ![]() ovo je na 295 FSB!!!!!!!...na 300 mi nije htio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
...e ti si stvarno luđak.....:clap: :clap: što ćeš slijedeće probat...hladit ga tekućim dušikom? .....svaka čast care! ![]()
![]() |
#25 | |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
update: uglavnom, nakon 2. pokušaja sa ledom, sada znam 100% da je problem u hlađenju...ovaj put sam napravio 2 velike kocke leda pa mi je temp proca bila 21 stupanj ![]() uspio sam postici i malo veci fsb, ovaj put su mi se windowsi digli cak i preko 290fsb, sto nisam mogao prvi put... ![]() ![]() uglavnom, nisam mogao odoljeti a da se ne javim na www.benchmark.co.sr i objavim svoj rezultat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
NICE!!!! stvarno svaka cast ![]()
![]() |
#30 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Masni, sada se čeka neki subzero cooling ![]() Vidim ja da Lord mora nazad na posao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|